Rólunk

Úgy teszünk jót ügyfeleinknek, hogy jót teszünk a Földnek is.

Az Energiatakarék Csapata

Így jó dolgozni, mert minden hozzáadott energiánk, értékünk a környezetünk és a megbízóink számára egyaránt pozitív hatással bírnak rövid távon is, de hosszú távon különösen.
Csapatunk több mint tíz esztendeje…

Kik vagyunk?

Ha Ön is úgy érzi, hogy felelősséggel tartozik a környezetéért, ha gyermekei számára tisztább, egészségesebb jövőt szeretne biztosítani, ha hisz abban, hogy a megújuló energiákkal ez hosszútávon fenntartható és szeretne még biztos jövedelmet is szerezni, akkor Ön úgy gondolkodik, mint mi.

Lesz közös témánk. 

Mit nyújtunk?

Szeretné csökkenteni kiadásait? Stabil jövedelmet szeretne hosszú távon? Elege van az alacsony banki kamatokból, a kockázatos befektetésekből? Korszerűsítené otthonát? A megújuló/napenergia hasznosításával most mindez akár egyszerre lehetséges.

Mi nem eszközöket adunk el, hanem a megoldást.

Miért az Energiatakarék?

Több mint 10 év a megújuló energiák hasznosítása és finanszírozása terén szerzett tapasztalattal a hátunk mögött talán nem szerénytelenség kijelenteni, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk.
Ha a tengeren túl minden 3. percben áttér valaki egy tisztább, olcsóbb energiaforrásra, miért ne tehetnénk ugyanezt idehaza?

Szolgáltatásainkat és eszközeinket úgy kombináltuk, hogy a lehető legszélesebb kör
megtalálja számítását a zöldáram termelésben napelemek segítségével.

 


A NaWaRo cégcsoport

A NaWaRo cégcsoport megalakulásától kezdve elkötelezetten dolgozik sikeres ökoenergetikai projektek megvalósításán. Kezdetben elsősorban biogáz és szilárd biomassza – tüzelőanyag előállítás, valamint tüzelés – projektek fejlesztésében, menedzsmentjében vettünk részt. 

Szakértői munkánkat a rendszerszemléletű gondolkodásmód jellemzi: egy adott feladatot vagy problémát nem önmagában, hanem minden esetben környezetét is tanulmányozva, körültekintőbben próbálunk megvizsgálni és megoldani. Célunk, hogy az ökoenergetikai projektek ne egyszerűen csak drága beruházások, hanem a környezetterhelést csökkentő, és egyben komoly profitot termelő, fenntartható rendszerek legyenek.

Hasonló módon gondolkodva indítottuk útjára közel 10 éve a napelemes rendszerek tervezésével és megvalósításával foglalkozó Energiatakarék üzletágunkat.

Maczó Tamás
Közép-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Vidékfejlesztési agrármérnökként célul tűztem ki, hogy saját meglátásaim, tapasztalataim és érdeklődésem egy olyan közös alapra helyezzem, ami a közösség és saját magam elképzeléseit szolgálja.

Tovább

Ragoncza Ádám
Tulajdonos, ügyvezető

Kis koromban LEGO-ból építettem autókat. Aztán később folytattam kerékpárok építésével. A jogosítvány megszerzése után autókat kezdtem építeni. Műszaki tanulmányaim elvégzését követően a szakmai tudásomat építgettem, építgetem. Most pedig az Energiatakarék szakértői csapatával munkálkodunk, hogy minél szélesebb körű megoldást tudjunk nyújtani annak, aki spórolni szeretne az energiaköltségén.

Tovább

Tátrai Mónika

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán Okleveles környezetgazdálkodási agrármérnökként végzett minőségügyi szakirányon. Közreműködök a cégstratégia kialakításában, a projektek pénzügyi tervezésében, nyomon követésében és elszámolásában.

Tovább

Varga Gyöngyi
Kelet-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Az energiahatékonyság és a klímavédelem elkötelezett híveként kiemelten fontosnak tartom az energiatudatos életmód értékeinek képviseletét és a társadalom tágabb szegmensében történő terjesztését. A technológiai változásokat figyelemmel kísérve egyénre szabottan vállalom a napenergia hasznosulási lehetőségeinek bemutatását a környezettudatos gondolkodást követők számára.

Tovább

Kujáni Péter
Értékesítési vezető

30 éven keresztül fa szerkezetű, energiatakarékos otthonok gyártásával, építésével foglalkoztam, megbízóink nagy megelégedésére. Túlnyomó részt megújuló és/vagy újrahasznosítható alapanyagokkal építettünk nagyon kis energiaigényű, könnyen, olcsón fenntartható magas minőségű épületeket. A nagy mennyiségű fa beépítésével – a fában élete során megkötött – jelentős mértékű széndioxid kivonást is elértünk a munkánkkal. Ma a családok, beruházók számára legkönnyebben […]

Tovább

Salamon Rajmund
Közép-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

“Kertész leszek, fát nevelek, kelő nappal én is kelek” Kecskeméten végeztem a Kertészeti Főiskolán Kertészmérnökként. Az elmúlt húsz évben a kereskedelemben dolgoztam, de a természet iránti szeretetem mindvégig megmaradt. Szakmámat hobbi szinten ma is űzöm. Amennyi időt csak lehet a természetben töltök. Az erre való lehetőséget a futásban találtam meg. Ezért fontos számomra, hogy egy […]

Tovább

Kujáni István
Dél-dunántúli régióért felelős szaktanácsadó

1995 óta dolgozom szaktanácsadóként. 2008-tól környezetbarát készházak tervezésével és értékesítésével foglalkoztam mostanáig, amíg nem találkoztam az Energiatakarékkal. Az energiahatékony műszaki megoldások a folyamatosan fejlődő technológiáknak és a környezettudatos gondolkodásnak köszönhetően egyre inkább teret nyernek. Tapasztalatom és ügyfeleim visszajelzései alapján, a napelem rendszerek jelentik a leghatékonyabb és leggyorsabban megtérülő energetikai beruházást. Saját magunk számára termeljük meg […]

Tovább

Tóth Péter
Nyugat-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Az értékesítésben, ügyfeleim kiszolgálásában eltöltött több mint két évtized alatt a legfontosabb szempont volt számomra, hogy olyan termékeket, szolgáltatásokat képviseljek, melyekkel képes vagyok maximálisan azonosulni. A napelemes piac esetében az Energiatakarékban találtam meg a magas minőségű termékek és az emberközeli, magasszintű szolgáltatások teljes összhangját, amit nyugodtan és örömmel képviselek az érdeklődők, megrendelők felé.

Tovább