Rólunk

Úgy teszünk jót ügyfeleinknek, hogy jót teszünk a Földnek is.

Az Energiatakarék Csapata

Így jó dolgozni, mert minden hozzáadott energiánk, értékünk a környezetünk és a megbízóink számára egyaránt pozitív hatással bírnak rövid távon is, de hosszú távon különösen.
Csapatunk több mint tíz esztendeje…

Kik vagyunk?

Ha Ön is úgy érzi, hogy felelősséggel tartozik a környezetéért, ha gyermekei számára tisztább, egészségesebb jövőt szeretne biztosítani, ha hisz abban, hogy a megújuló energiákkal ez hosszútávon fenntartható és szeretne még biztos jövedelmet is szerezni, akkor Ön úgy gondolkodik, mint mi.

Lesz közös témánk. 

 

Mit nyújtunk?

Szeretné csökkenteni kiadásait? Stabil jövedelmet szeretne hosszú távon? Elege van az alacsony banki kamatokból, a kockázatos befektetésekből? Korszerűsítené otthonát? A megújuló/napenergia hasznosításával most mindez akár egyszerre lehetséges.

Mi nem eszközöket adunk el, hanem a megoldást.

Miért az Energiatakarék?

Több mint 10 év a megújuló energiák hasznosítása és finanszírozása terén szerzett tapasztalattal a hátunk mögött talán nem szerénytelenség kijelenteni, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk.
Ha a tengeren túl minden 3. percben áttér valaki egy tisztább, olcsóbb energiaforrásra, miért ne tehetnénk ugyanezt idehaza?

Szolgáltatásainkat és eszközeinket úgy kombináltuk, hogy a lehető legszélesebb kör
megtalálja számítását a zöldáram termelésben napelemek segítségével.

 

Kiemelt partnereink

 

Würth napelemes tartószerkezetek

 

 

Rendelkezünk a nemzetközi Dun & Bradstreet tanúsítványával, ami igazolja, hogy a hazai vállalkozások pénzügyileg legstabilabb 10%-ához tartozunk!

Dun & Bradstreet tanusitvany

 

A NaWaRo cégcsoport

A NaWaRo cégcsoport megalakulásától kezdve elkötelezetten dolgozik sikeres ökoenergetikai projektek megvalósításán. Kezdetben elsősorban biogáz és szilárd biomassza – tüzelőanyag előállítás, valamint tüzelés – projektek fejlesztésében, menedzsmentjében vettünk részt. 

Szakértői munkánkat a rendszerszemléletű gondolkodásmód jellemzi: egy adott feladatot vagy problémát nem önmagában, hanem minden esetben környezetét is tanulmányozva, körültekintőbben próbálunk megvizsgálni és megoldani. Célunk, hogy az ökoenergetikai projektek ne egyszerűen csak drága beruházások, hanem a környezetterhelést csökkentő, és egyben komoly profitot termelő, fenntartható rendszerek legyenek.

Hasonló módon gondolkodva indítottuk útjára közel 10 éve a napelemes rendszerek tervezésével és megvalósításával foglalkozó Energiatakarék üzletágunkat.


 

Varga Máté
Közép-magyarországi és dél-dunántúli régióért felelős szaktanácsadó

2016 óta dolgozom értékesítőként, számos területen kipróbálhattam már magamat, azonban az ügyfelekkel való kommunikáció és az értékesítés immáron lételememmé vált.

Tovább

Ragoncza Ádám
Tulajdonos, ügyvezető

Kiskoromban LEGO-ból építettem autókat. Aztán később folytattam kerékpárok építésével. A műszaki tanulmányaim befejezését követően pedig a szakmai tudásomat építgettem és építgetem mind a mai napig. Most az Energiatakarék szakértői csapatával együtt azon munkálkodunk, hogy minél teljesebb körű és hatékonyabb megoldást tudjunk nyújtani annak, aki spórolni szeretne az áramköltségein.

Tovább

Tátrai Mónika

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán Okleveles környezetgazdálkodási agrármérnökként végzett minőségügyi szakirányon. Közreműködök a cégstratégia kialakításában, a projektek pénzügyi tervezésében, nyomon követésében és elszámolásában.

Tovább

Kujáni Péter
Tulajdonos, értékesítési vezető

30 éven keresztül fa szerkezetű, energiatakarékos otthonok gyártásával, építésével foglalkoztam, megbízóink nagy megelégedésére. Túlnyomó részt megújuló és/vagy újrahasznosítható alapanyagokkal építettünk nagyon kis energiaigényű, könnyen, olcsón fenntartható magas minőségű épületeket. A nagy mennyiségű fa beépítésével – a fában élete során megkötött – jelentős mértékű szén-dioxid-kivonást is elértünk a munkánkkal. Ma a családok, beruházók számára legkönnyebben elérhető, […]

Tovább

Tóth Péter
Nyugat-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Az értékesítésben, ügyfeleim kiszolgálásában eltöltött több mint két évtized alatt a legfontosabb szempont volt számomra, hogy olyan termékeket, szolgáltatásokat képviseljek, melyekkel képes vagyok maximálisan azonosulni. A napelemes piac esetében az Energiatakarékban találtam meg a magas minőségű termékek és az emberközeli, magasszintű szolgáltatások teljes összhangját, amit nyugodtan és örömmel képviselek az érdeklődők, megrendelők felé.

Tovább

Rézsó Ildikó
Gazdasági vezető

A Szent István Egyetem Gazdálkodási és Mezőgazdasági Főiskolai Karán közgazdászként végeztem Gazdálkodási szakon, Pénzügyi szakirányon. Főbb feladataim a Társaság pénzügyi teendőinek ellátása (bejövő számlák rögzítése, iktatása, banki utalások előkészítése, kezelése, kintlévőségek kezelése), a pénzügyi nyilvántartások felügyelete és ellenőrzése, pénzügyi kimutatások készítése, bevétel- és költségkalkuláció, a könyvelő munkájának támogatása információszolgáltatással, a könyvelési anyag összeállításával, folyamatos kapcsolattartás […]

Tovább

Kocsis János
Kelet-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Gépészmérnök vagyok és hosszú ideje foglalkozom családi házak és lakóépületek fűtési rendszereinek tervezésével. Alaposan ismerem a környezettudatos technológiákat, például a megújuló energia hasznosítására épülő hőszivattyús és hővisszanyerős rendszereket. A napelemes rendszerek méretezése szorosan kapcsolódik a munkámhoz, hiszen egyre többen használják a napenergiát. Ezért kézenfekvő volt számomra a csatlakozás az Energiatakarék szakértői csapatához, és bízom benne, […]

Tovább