Napelemes rendszer – Dunakeszi

Projekt adatok

Kategória:
Lakosság
Teljesítmény:
3,36 kW
Projekt költségvetés:
1 646 400 Ft
Energia termelés:
4292 kWh
Elvárt haszon:
161 207 Ft/év

Leírás

Dunakeszin telepített napelemes rendszer esetében a tetőfelületet árnyékhatások érték. A délkeleti tájolásnak köszönhetően reggeli időpontokban a tető hátsó részén lévő modulokat árnyékolja az előtető, továbbá egy légkábel is nehezíti az esetet.

A sok negatív tényező miatt, csak Solar Edge inverterrel és REC TwinPeak napelemmekkel tudtuk megoldani a problémát. A rendszer az elvárt termelési adatokat hozza.


Miért válassza az Energiatakarékot?

Akár 30 év garanciát vállalunk rendszereinkre, amelyek mögött a világ vezető gyártói vannak, valamint képzett szaktanácsadók. Segítünk nullázni a villanyszámláját és növelni házának értékét! Teljes körű ügyintézéssel, valamint gyors, profi és ingyenes szaktanácsadással tervezzük meg rendszerét.

Országos szaktanácsadói hálózatunk segítségével személyre szabottan tudunk megoldást nyújtani önnek. Minden tanácsadónk érti a dolgát, így önnek egyetlen emberrel kell tartani a kapcsolatot a felméréstől a telepítés lezárásáig. Velünk tudni fogja, hogy mi a következő lépés, így rövidebb és hatékonyabb a folyamat, vagyis hamarabb kezdheti el működtetni házi erőművét.

Az elmúlt években több százan választották az Energiatakarék napelemes rendszereit, így jelentős tapasztalattal tudunk önnek segíteni. Most 50 százalék állami támogatással is számolhat, amiben szintén segítünk!

Több mint 10 év a napelemek, megújuló energiák hasznosítása és finanszírozása terén szerzett tapasztalattal a hátunk mögött talán nem szerénytelenség kijelenteni, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk.

A világ vezető napelem gyártóival dolgozunk és teljes körű ügyintézést biztosítunk az ingyenes tervezéstől kezdve, a telepítésen és engedélyezésen át a napelemes rendszer karbantartásáig.