Napelemmodulok

Egy napelemes rendszer első eleme a Nap fényenergiáját hasznosító napelemmodul.

A világ vezető napelemmodul-gyártóival dolgozunk, így bátran vállalunk akár 30 év teljesítménygaranciát is egyes termékeinkre!


A napelemmodul a fény hatására egyenáramú villamos energiát bocsát ki. Olyat, mint az elemek és az akkumulátorok. Minél nagyobb a modul felülete, annál több fényt képes hasznosítani, annál több energiát bocsát ki. A napelemmodulok felülete úgy növelhető, hogy több modult helyezünk egymás mellé és összekapcsoljuk őket.

EXE Solar MARS 380 W napelemmodul – olasz csúcsminőség

Az olaszországi Dél-Tirolban működő EXE Solar jelentős tapasztalattal rendelkezik a prémium minőségű napelemmodulok gyártásában. Kínálatunkban a MARS modellcsalád 380 W-os darabja található  meg. Ez a 120 cellás, monokristályos napelem a jelenlegi legjobb technológiai színvonalat képviseli kiemelkedően magas, 21%-os hatásfokkal. Stabil és elegáns alumínium kerete biztosítja a hosszú élettartamot, 3,2 milliméter vastag, tükröződésmentes üvegburkolata pedig akár fél tonna hó súlyát elbírja négyzetméterenként. A panelek teljesítményének legalább 85%-ára a gyártó huszonöt év garanciát vállal.

Ajánlatot kérek

 


KIOTO SOLAR PROJECT 325 W napelemmodul – A legmagasabb ár / teljesítmény arány Ausztriából!

A KIOTO SOLAR napelemmodulok a legjobb minőségű alapanyagokból, a legmodernebb automata gyártósorokon készülnek Ausztriában. A POWER sorozat napelemei egy speciálisan kifejlesztett, sarokvédett, vízelvezetős, dupla falú alumínium kerettel vannak ellátva. Az egyedi keretrendszer nagy teherbírást eredményez alacsony tömeg mellett, és esztétikus megjelenésével kiemeli a KIOTO modulokat a többi napelem közül. A 4 milliméteres edzett üveg garantáltan megvédi a napelemet a környezeti behatásoktól. A hagyományos ezüst keret mellett akár teljesen fekete, műemléki kiviteleben is elérhetők. A kizárólag monokristályos modulok teljesítménye 320 W és 330 W között érhető el. A PROJEKT sorozat félcellás technológiával 335 W-os kivitelben érhető el. A termékgarancia 10, illetve 12 év.

 


Seraphim Maxim Smart – okos napelemmodulok

A Seraphim Dual Glass és fekete keretes napelemek minőségére bizonyíték többek között az, hogy panel hatásfok tekintetében a PHOTON Laboratory évek óta az első helyekre rangsorolja. A Maxim integrált chiptechnológia a napelemek teljesítményoptimalizálására szolgáló eljárás. Egy napelembe három darab optimalizáló chip kerül (a bypass dióda helyére), melyek az egyes cellasorokat optimalizálják. Így a napelemek sztringbe kötve, mégis egymástól teljesen függetlenül működnek, illetve a napelemeken belül a cellasorok is egymástól függetlenül teljesítenek, így cellasoronként egy, azaz napelemenként három munkapont különül el. Nincs szükség plusz egységre, sem külső optimalizálóra.