Napelemmodulok

Egy napelemes rendszer első eleme a Nap fényenergiáját hasznosító napelemmodul.

A világ vezető napelemmodul-gyártóival dolgozunk, így bátran vállalunk akár 30 év teljesítménygaranciát is egyes termékeinkre!


A napelemmodul a fény hatására egyenáramú villamos energiát bocsát ki. Olyat, mint az elemek és az akkumulátorok. Minél nagyobb a modul felülete, annál több fényt képes hasznosítani, annál több energiát bocsát ki. A napelemmodulok felülete úgy növelhető, hogy több modult helyezünk egymás mellé és összekapcsoljuk őket.

LONGi Solar 400 W full black

A LONGi SOLAR 2000-ben alakult, és évek óta a világ TOP 3 napelemcella és -modulgyártója közé tartozik. Saját K+F részlegének köszönhetően óriási részt vállal a napelemtechnológia fejlődésében. A világon a legnagyobb összeget fordítják kutatás-fejlesztésre, többet mint a rangsorban utánuk következő négy cég összesen. A cég ma már magyarországi képviselettel is rendelkezik, ami lényegesen leegyszerűsít minden ügyintézést.

Az LR554HIB típusú moduljaik a legújabb Big Wafer celláknak köszönhetően már 400 W teljesítmény elérésére képesek hagyományos, 60 cellás méretben. A modulok a félcellás és PERC technológiáknak köszönhetően extra nagy (21%) hatásfokkal rendelkeznek, a 3,2 milliméter vastag edzett üveg, és a minőségi, fémkeret megfelelő teherbírást eredményeznek. A cellák laminálása és a keret egyaránt fekete, ami esztétikai szempontból teszi különlegessé a megoldást. Mindezek a kedvező árral és a 10 év termékgaranciával együtt igazán versenyképessé teszik a LONGi napelemmodulokat.

Ajánlatot kérek

 


LONGi Solar 430 W (Hi-MO6 Explorer LRS-54HTH 430M)

A legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően még nagyobb hatásfokra és így azonos méret mellett nagyobb teljesítményre képes. A rendkívül hatékony Hybrid Passived Back Contact technológiának köszönhetően a modul hatásfoka eléri a 22%-ot! Méretazonos a 400 wattossal – ugyanakkora felületen több mint 6%-kal nagyobb teljesítményt képes előállítani. Mindehhez 15 évre meghosszabbított alap garancia jár, ráadásul a gyártó 25 éven után is felelősséget vállal a teljesítmény 88,9%-ára.