Napelem modulok

Egy napelemes rendszer első eleme a Nap fényenergiáját hasznosító napelemes modul.
A napelemes modul a fény hatására egyenáramú villamos energiát bocsát ki. Olyat, mint az elemek és az akkumulátorok. Minél nagyobb a modulok felülete, annál több fényt képes hasznosítani, annál több energiát bocsát ki. A napelemes modulok felülete úgy növelhető, hogy több modult helyezünk egymás mellé és összekapcsoljuk őket. A napelemes modulokat speciális tartószerkezettel rögzítjük.

LONGI SOLAR 370 W – bivalyerős innováció

A LONGi SOLAR 2000-ben alakult, és évek óta a világ TOP 3 napelemcella -és modulgyártója közé tartozik. Saját K+F részlegének köszönhetően óriási részt vállal a napelemtechnológia fejlődésében. LR4-60HPH típusú moduljaik a legújabb Big Wafer celláknak köszönhetően már 370 W teljesítmény elérésére képesek hagyományos, 60 cellás méretben. A modulok a félcellás és PERC technológiáknak köszönhetően extra nagy (19,8%) hatásfokkal rendelkeznek, a 3,2 milliméter vastag edzett üveg, és az alapkivitelben is fekete keret megfelelő teherbírást eredményeznek. Mindezek együtt a kedvező árral és a 10 év termékgaranciával igazán versenyképessé teszik a LONGi modulokat.


KIOTO SOLAR PROJECT 325 W – A legmagasabb ár / teljesítmény arány Ausztriából!

A KIOTO SOLAR napelem modulok a legjobb minőségű alapanyagokból, a legmodernebb automata gyártósorokon készülnek Ausztriában. A POWER sorozat napelemei egy speciálisan kifejlesztett, sarokvédett, vízelvezetős, dupla falú alumínium kerettel vannak ellátva. Az egyedi keret rendszer nagy teherbírást eredményez alacsony tömeg mellett, és esztétikus megjelenésével kiemeli a KIOTO modulokat a többi napelem közül. A 4 milliméteres edzett üveg garantáltan megvédi a napelemet a környezeti behatásoktól. A hagyományos ezüst keret mellett akár teljesen fekete, műemléki kiviteleben is elérhetők. A kizárólag monokristályos modulok teljesítménye 320W és 330W között érhető el. A PROJEKT sorozat félcellás technológiával 335W-os kivitelben érhető el. A termékgarancia 10, illetve 12 év.


Seraphim Maxim Smart – okos napelem modulok

A Seraphim Dual Glass és fekete keretes napelemek minőségére bizonyíték többek között az, hogy panel hatásfok tekintetében a PHOTON Laboratory évek óta az első helyekre rangsorolja. A Maxim integrált chiptechnológia a napelemek teljesítményoptimalizálására szolgáló eljárás. Egy napelembe három darab optimalizáló chip kerül (a bypass dióda helyére), melyek az egyes cellasorokat optimalizálják. Így a napelemek sztringbe kötve, mégis egymástól teljesen függetlenül működnek, illetve a napelemeken belül a cellasorok is egymástól függetlenül teljesítenek, így cellasoronként egy, azaz napelemenként három munkapont különül el. Nincs szükség plusz egységre, sem külső optimalizálóra.