Szaktanácsadók

Varga Máté
Közép-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

2016 óta dolgozom értékesítőként, számos területen kipróbálhattam már magamat, azonban az Ügyfelekkel való kommunikáció és az értékesítés immáron lételememmé vált.

Tovább

Ragoncza Ádám
Tulajdonos, ügyvezető

Kis koromban LEGO-ból építettem autókat. Aztán később folytattam kerékpárok építésével. A jogosítvány megszerzése után autókat kezdtem építeni. Műszaki tanulmányaim elvégzését követően a szakmai tudásomat építgettem, építgetem. Most pedig az Energiatakarék szakértői csapatával munkálkodunk, hogy minél szélesebb körű megoldást tudjunk nyújtani annak, aki spórolni szeretne az energiaköltségén.

Tovább

Tátrai Mónika

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán Okleveles környezetgazdálkodási agrármérnökként végzett minőségügyi szakirányon. Közreműködök a cégstratégia kialakításában, a projektek pénzügyi tervezésében, nyomon követésében és elszámolásában.

Tovább

Varga Gyöngyi
Kelet-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Az energiahatékonyság és a klímavédelem elkötelezett híveként kiemelten fontosnak tartom az energiatudatos életmód értékeinek képviseletét és a társadalom tágabb szegmensében történő terjesztését. A technológiai változásokat figyelemmel kísérve egyénre szabottan vállalom a napenergia hasznosulási lehetőségeinek bemutatását a környezettudatos gondolkodást követők számára.

Tovább

Kujáni Péter
Értékesítési vezető

30 éven keresztül fa szerkezetű, energiatakarékos otthonok gyártásával, építésével foglalkoztam, megbízóink nagy megelégedésére. Túlnyomó részt megújuló és/vagy újrahasznosítható alapanyagokkal építettünk nagyon kis energiaigényű, könnyen, olcsón fenntartható magas minőségű épületeket. A nagy mennyiségű fa beépítésével – a fában élete során megkötött – jelentős mértékű széndioxid kivonást is elértünk a munkánkkal. Ma a családok, beruházók számára legkönnyebben […]

Tovább

Salamon Rajmund
Közép-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

“Kertész leszek, fát nevelek, kelő nappal én is kelek” Kecskeméten végeztem a Kertészeti Főiskolán Kertészmérnökként. Az elmúlt húsz évben a kereskedelemben dolgoztam, de a természet iránti szeretetem mindvégig megmaradt. Szakmámat hobbi szinten ma is űzöm. Amennyi időt csak lehet a természetben töltök. Az erre való lehetőséget a futásban találtam meg. Ezért fontos számomra, hogy egy […]

Tovább

Kujáni István
Dél-dunántúli régióért felelős szaktanácsadó

1995 óta dolgozom szaktanácsadóként. 2008-tól környezetbarát készházak tervezésével és értékesítésével foglalkoztam mostanáig, amíg nem találkoztam az Energiatakarékkal. Az energiahatékony műszaki megoldások a folyamatosan fejlődő technológiáknak és a környezettudatos gondolkodásnak köszönhetően egyre inkább teret nyernek. Tapasztalatom és ügyfeleim visszajelzései alapján, a napelem rendszerek jelentik a leghatékonyabb és leggyorsabban megtérülő energetikai beruházást. Saját magunk számára termeljük meg […]

Tovább

Tóth Péter
Nyugat-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Az értékesítésben, ügyfeleim kiszolgálásában eltöltött több mint két évtized alatt a legfontosabb szempont volt számomra, hogy olyan termékeket, szolgáltatásokat képviseljek, melyekkel képes vagyok maximálisan azonosulni. A napelemes piac esetében az Energiatakarékban találtam meg a magas minőségű termékek és az emberközeli, magasszintű szolgáltatások teljes összhangját, amit nyugodtan és örömmel képviselek az érdeklődők, megrendelők felé.

Tovább