Szaktanácsadók

Varga Máté
Közép-magyarországi és dél-dunántúli régióért felelős szaktanácsadó

2016 óta dolgozom értékesítőként, számos területen kipróbálhattam már magamat, azonban az Ügyfelekkel való kommunikáció és az értékesítés immáron lételememmé vált.

Tovább

Ragoncza Ádám
Tulajdonos, ügyvezető

Kiskoromban LEGO-ból építettem autókat. Aztán később folytattam kerékpárok építésével. A műszaki tanulmányaim befejezését követően pedig a szakmai tudásomat építgettem és építgetem mind a mai napig. Most az Energiatakarék szakértői csapatával együtt azon munkálkodunk, hogy minél teljesebb körű és hatékonyabb megoldást tudjunk nyújtani annak, aki spórolni szeretne az áramköltségein.

Tovább

Tátrai Mónika

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán Okleveles környezetgazdálkodási agrármérnökként végzett minőségügyi szakirányon. Közreműködök a cégstratégia kialakításában, a projektek pénzügyi tervezésében, nyomon követésében és elszámolásában.

Tovább

Varga Gyöngyi
Kelet-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Az energiahatékonyság és a klímavédelem elkötelezett híveként kiemelten fontosnak tartom az energiatudatos életmód értékeinek képviseletét és a társadalom tágabb szegmensében történő terjesztését. A technológiai változásokat figyelemmel kísérve egyénre szabottan vállalom a napenergia hasznosulási lehetőségeinek bemutatását a környezettudatos gondolkodást követők számára.

Tovább

Kujáni Péter
Értékesítési vezető

30 éven keresztül fa szerkezetű, energiatakarékos otthonok gyártásával, építésével foglalkoztam, megbízóink nagy megelégedésére. Túlnyomó részt megújuló és/vagy újrahasznosítható alapanyagokkal építettünk nagyon kis energiaigényű, könnyen, olcsón fenntartható magas minőségű épületeket. A nagy mennyiségű fa beépítésével – a fában élete során megkötött – jelentős mértékű széndioxid kivonást is elértünk a munkánkkal. Ma a családok, beruházók számára legkönnyebben […]

Tovább

Salamon Rajmund
Közép-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

“Kertész leszek, fát nevelek, kelő nappal én is kelek” Kecskeméten végeztem a Kertészeti Főiskolán Kertészmérnökként. Az elmúlt húsz évben a kereskedelemben dolgoztam, de a természet iránti szeretetem mindvégig megmaradt. Szakmámat hobbi szinten ma is űzöm. Amennyi időt csak lehet a természetben töltök. Az erre való lehetőséget a futásban találtam meg. Ezért fontos számomra, hogy egy […]

Tovább

Tóth Péter
Nyugat-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Az értékesítésben, ügyfeleim kiszolgálásában eltöltött több mint két évtized alatt a legfontosabb szempont volt számomra, hogy olyan termékeket, szolgáltatásokat képviseljek, melyekkel képes vagyok maximálisan azonosulni. A napelemes piac esetében az Energiatakarékban találtam meg a magas minőségű termékek és az emberközeli, magasszintű szolgáltatások teljes összhangját, amit nyugodtan és örömmel képviselek az érdeklődők, megrendelők felé.

Tovább

Győrfi Anita
Dél-alföldi régióért felelős szaktanácsadó

Életem nagy részében az értékesítői és edzői pályafutás a meghatározó irányvonal. Edzőként az életem része az örömteli és egészséges életmód fontosságának átadása az embereknek. Szeretek a természetben lenni, legyen az edzés vagy kirándulás. Mindig fontos volt számomra a környezetvédelem. Örülök, hogy az Energiatakarék csapatában lehetek és napelemrendszerek értékesítésével is hozzájárulhatok a napenergia hasznosításához, ezáltal a […]

Tovább