Szaktanácsadók

Maczó Tamás
Közép-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Vidékfejlesztési agrármérnökként célul tűztem ki, hogy saját meglátásaim, tapasztalataim és érdeklődésem egy olyan közös alapra helyezzem, ami a közösség és saját magam elképzeléseit szolgálja.

Tovább

Ragoncza Ádám
Tulajdonos, ügyvezető

Kis koromban LEGO-ból építettem autókat. Aztán később folytattam kerékpárok építésével. A jogosítvány megszerzése után autókat kezdtem építeni. Műszaki tanulmányaim elvégzését követően a szakmai tudásomat építgettem, építgetem. Most pedig az Energiatakarék szakértői csapatával munkálkodunk, hogy minél szélesebb körű megoldást tudjunk nyújtani annak, aki spórolni szeretne az energiaköltségén.

Tovább

Tátrai Mónika

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán Okleveles környezetgazdálkodási agrármérnökként végzett minőségügyi szakirányon. Közreműködök a cégstratégia kialakításában, a projektek pénzügyi tervezésében, nyomon követésében és elszámolásában.

Tovább

Varga Gyöngyi
Kelet-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Az energiahatékonyság és a klímavédelem elkötelezett híveként kiemelten fontosnak tartom az energiatudatos életmód értékeinek képviseletét és a társadalom tágabb szegmensében történő terjesztését. A technológiai változásokat figyelemmel kísérve egyénre szabottan vállalom a napenergia hasznosulási lehetőségeinek bemutatását a környezettudatos gondolkodást követők számára.

Tovább

Kujáni Péter
Értékesítési vezető

30 éven keresztül fa szerkezetű, energiatakarékos otthonok gyártásával, építésével foglalkoztam, megbízóink nagy megelégedésére. Túlnyomó részt megújuló és/vagy újrahasznosítható alapanyagokkal építettünk nagyon kis energiaigényű, könnyen, olcsón fenntartható magas minőségű épületeket. A nagy mennyiségű fa beépítésével – a fában élete során megkötött – jelentős mértékű széndioxid kivonást is elértünk a munkánkkal. Ma a családok, beruházók számára legkönnyebben […]

Tovább

Salamon Rajmund
Közép-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

“Kertész leszek, fát nevelek, kelő nappal én is kelek” Kecskeméten végeztem a Kertészeti Főiskolán Kertészmérnökként. Az elmúlt húsz évben a kereskedelemben dolgoztam, de a természet iránti szeretetem mindvégig megmaradt. Szakmámat hobbi szinten ma is űzöm. Amennyi időt csak lehet a természetben töltök. Az erre való lehetőséget a futásban találtam meg. Ezért fontos számomra, hogy egy […]

Tovább

Kujáni István
Dél-dunántúli régióért felelős szaktanácsadó

1995 óta dolgozom szaktanácsadóként. 2008-tól környezetbarát készházak tervezésével és értékesítésével foglalkoztam mostanáig, amíg nem találkoztam az Energiatakarékkal. Az energiahatékony műszaki megoldások a folyamatosan fejlődő technológiáknak és a környezettudatos gondolkodásnak köszönhetően egyre inkább teret nyernek. Tapasztalatom és ügyfeleim visszajelzései alapján, a napelem rendszerek jelentik a leghatékonyabb és leggyorsabban megtérülő energetikai beruházást. Saját magunk számára termeljük meg […]

Tovább

Tóth Péter
Nyugat-magyarországi régióért felelős szaktanácsadó

Az értékesítésben, ügyfeleim kiszolgálásában eltöltött több mint két évtized alatt a legfontosabb szempont volt számomra, hogy olyan termékeket, szolgáltatásokat képviseljek, melyekkel képes vagyok maximálisan azonosulni. A napelemes piac esetében az Energiatakarékban találtam meg a magas minőségű termékek és az emberközeli, magasszintű szolgáltatások teljes összhangját, amit nyugodtan és örömmel képviselek az érdeklődők, megrendelők felé.

Tovább