Újabb hiánypótlások a 100%-os pályázatban

Újra életjelet adott magáról a „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című, 100%-os állami támogatású napelemes pályázat lebonyolítója: további ügyfeleinktől kértek be hiánypótlásokat.

A beadás még februárban lezárult, az ezt követő hetekben számos pályázótól kértek kisebb-nagyobb kiegészítést vagy módosítást. A hiánypótlási kör március végére fejeződött be, ekkor a velünk előszerződést kötött ügyfelek nagyjából kétharmada hivatalos értesítést kapott arról, hogy jogosult az állami támogatásra. Azóta viszont nincsen érdemi fejlemény: nem kezdődött meg a támogatói okiratok kiállítása a nyertesek számára, a többiek pedig még a jogosultságukról sem kaptak információt.

Most azonban több olyan ügyfelünk is megkapta a hiánypótlási felhívást, akik év eleje óta várnak. A várakozásaink szerint miután beküldtük a kért kiegészítő anyagokat, az ő esetükben is meg fogja állapítani a kiíró, hogy jogosultak a támogatásra. És akkor már csak a támogatói okiratra lesz szükség, hogy indulhasson a beruházás.

Az ígéret szerint mindenki megkapja a támogatást, aki a pályázati követelményeknek megfelel. Ezt erősíti, hogy a több száz, előszerződést kötött ügyfelünk egyikét sem utasították eddig el.

Ha ön is szeretné kihasználni a 100%-os állami támogatást, akkor itt az utolsó lehetőség. Szeptemberben indul a pályázat második üteme, amelyről minden továbbit ide kattintva talál.