Napelem azonnal? Lehetséges!

Napjainkban a világon mindenhol fontos téma a környezetvédelem, valamint a megújuló energiaforrások használata. Szerencsére ma már vannak olyan megoldások, amik a lakossági felhasználók számára is elérhetőek, így már valóban mindenki tehet Földünkért. A napelemek például ide tartoznak, ráadásul egy napelemes rendszer több szempontból is jó választás. Nézzük, mi mindent érdemes tudni erről a témáról!

A napelemekkel radikálisan csökkenthető a villanyszámla, így nem csak visszahozzák az árukat, hanem hosszú távon csökkentik a költségeket.

napelemekkel ráadásul Önnek szinte semmi dolga nincs, ha ránk bízza magát! Tapasztalt csapatunk precíz, gyors munkavégzéssel áll rendelkezésére, és teljesen kulcsrakész rendszert biztosítunk Önnek. Termékeink megbízhatóak, garanciális idejük hosszú, és cégünknek a szervizeléshez is megfelelő jogosultságai vannak. Ingyenes felmérést biztosítunk akár távoli kapcsolatból is, majd az egyszerű és gyors készpénzes fizetési mód esetén a szerződéskötéstől számítva akár 3 hónapon belül átadjuk új napelemes rendszerét. Hogy hogyan tudja pontosan megrendelni? Nézzük!

1. Az ajánlatkérést követő első, ingyenes telefonos konzultáció során szaktanácsadónk átbeszéli önnel a fogyasztás adatokat, műholdképen beazonosítja a kérdéses épületet és egyezteti a műszaki paramétereket, az ön jelenlegi és várható áramfogyasztási szokásait.

2. Az információk alapján egyedi, személyre szabott ajánlatot készítünk részletes költség-, teljesítmény- és megtérülési számításokkal.

3. Ezután egy online egyeztetés következik az ajánlat tartalmáról, amely során szaktanácsadónkkal pontosítják a még hiányzó részleteket.

4. Az öntől kapott információk alapján már másnap egy pontosított, végleges árajánlatot küldünk.

5. Ha ezt elfogadja és megrendeli a napelemeket, akkor következik a szerződéskötés.

6. Az engedélyeztetés 60-90 napot vesz igénybe, ezt cégünk teljes mértékben vállalja (meghatalmazás, igénybejelentés, igénybejelentés jóváhagyása, csatlakozási terv elkészítése, majd jóváhagyás).

7. 1-2 munkanap alatt telepítjük a rendszert. 

8.napelemeket beüzemeljük, majd beállítjuk az internetes kapcsolatot a kért eszközökre, ami lehet akár számítógép, akár okostelefon. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket még ma a napelemekkel kapcsolatban!