Meghosszabbítjuk hibrid akciónkat

Válassza napelemes rendszeréhez  december 31-ig a Fronius Symo GEN24 PLUS hibrid inverterét és Fronius Smart Metert vagy áramszünet esetén is 1 fázison 3,6 kW-ig szünetmentes energiaellátást biztosító PV-Point csatlakozószekrényt adunk ajándékba.

A hibrid inverter minden tekintetben a jövő technológiája, hiszen környezetvédelmi szempontból és várhatóan rövid időn belül anyagilag is jobban megéri a tulajdonosának. A lényege, hogy a napelemekben megtermelt és azonnal fel nem használt elektromosságot nemcsak a villamoshálózatba tudja visszatáplálni, hanem képes elirányítani a saját akkumulátorainkba. Ennek köszönhetően a közvetlenül elfogyasztott, saját termelésű energia aránya a szokásos 30-40%-ról 80-90% környékére emelkedhet.

Ennek az ad majd különös jelentőséget, ha néhány év múlva megszűnik a szaldó elszámolás lehetősége, hiszen akkor anyagilag sem lesz mindegy, hogy a fogyasztásunk mekkora százalékát kell a villamos hálózatból vételezni.

A hibrid inverter további  előnye, hogy megfelelő műszaki megoldásokkal – vagyis egy backup áramellátási rendszerrel – kiegészítve és az elérhető napelemes vagy akkumulátoros kapacitás erejéig képes áramszünet idején is biztosítani az elektromosságot a legfontosabb elektromos eszközöknek vagy akár az otthonunk egészének.

Akciónk keretében a hibrid invertert vásárlók kétféle ajándék közül választhatnak – természetesen ingyenes beépítéssel együtt:

  • Fronius Smart Meter: kétirányú okosmérő, amellyel folyamatosan ellenőrizheti otthona termelési és fogyasztási adatait és optimalizálhatja az energiafelhasználását.
  • PV-Point csatlakozószekrény: a biztonsági backup rendszer alapja, 1 fázison 3,6 kW-ig szünetmentes áramellátást biztosít a napelemek termelésének vagy az akkumulátor kapacitásának erejéig.

Ha szeretné kihasználni a lehetőséget, kérjen ajánlatot szaktanácsadóinktól ide kattintva.

Ha többet szeretne megtudni a hibrid technológiákról és Fronius Symo GEN24 PLUS képességeiről, akkor ezt a cikkünket ajánljuk.