Akció: ingyen okosmérőt vagy backup-csatlakozószekrényt adunk a Fronius Symo GEN24 PLUS hibrid inverter mellé

Különleges akciót kínálunk hosszú távra tervező napelemtulajdonosoknak. Válassza most a Fronius Symo GEN24 PLUS hibrid inverterét és Fronius Smart Metert vagy áramszünet esetén is 1 fázison 3,6 kW-ig szünetmentes energiaellátást biztosító PV-Point csatlakozószekrényt adunk ajándékba.

Most érdemes hosszú távra tervezni egy napelemes beruházással, ugyanis a legújabb akciónk keretében a Fronius professzionális hibrid inverterei mellé ajándékot adunk.

Miért jó választás egy hibrid inverter?

Egyrészt képes arra, hogy a napelemeink többlettermelését a hálózatba való visszatáplálás helyett a saját akkumulátorainkba irányítsa. Így az akkuk kapacitásának erejéig borús időben vagy éjszaka is a magunk által megtermelt, ingyenes és megújuló energiát tudjuk használni az otthonunkban.

Másrészt az akkumulátorokkal és egy backup áramellátási rendszerrel kiegészítve szünetmentes energiaellátást tud biztosítani az ingatlanunk számára. Tévhit, hogy a napelemek áramszünet idején is gondoskodnak az energiaellátásról. Alapesetben nem fognak, ugyanis ilyen szituációban az inverter biztonsági okokból lekapcsol. Egy backup elosztótábla beépítésével és a megfelelő képességű inverterrel azonban megoldható az energiabiztonság. (Ha többet szeretne tudni a backup működéséről, ide kattintson).

A hibrid inverter előnyei mellett extra ajándékot kínálunk, ha a Fronius Symo GEN24 PLUS-t választja új napelemes rendszeréhez. Kétféle ingyenes eszközből választhat:

  • Fronius Smart Meter: kétirányú okosmérő, amellyel folyamatosan ellenőrizheti otthona termelési és fogyasztási adatait és optimalizálhatja az energiafelhasználását.
  • PV-Point csatlakozószekrény: a biztonsági backup rendszer alapja, 1 fázison 3,6 kW-ig szünetmentes áramellátást biztosít a napelemek termelésének vagy az akkumulátor kapacitásának erejéig.

Természetesen mindkét eszköz beépítését is ingyen vállaljuk.

Ha többet szeretne megtudni a Fronius csúcstechnológiájú inverteréről, ide kattintson.

Az akció igénybevételéhez kérjen ajánlatot elérhetőségeinken vagy keresse közvetlenül Energiatakarék szaktanácsadóját!