Napelemes lehetőségek cégeknek a Würth zalaegerszegi szakmai napján

Országjáró szakmai rendezvénysorozatot tart hazánk egyik legnagyobb alkatrészkereskedője – és egyben az Energiatakarék partnere – a Würth Magyarország. A cég termékei a szereléstechnika szinte minden területét lefedik az autóalkatrészektől a villamossági és épületgépészeti anyagokig. Többek között ők forgalmazzák a piacon elérhető legjobb mindőségű napelemes tartószerkezeteket, amelyek tartósan és biztonságosan képesek rögzíteni a napelemmodulokat a tetőszerkezethez. Az Energiatakarék ügyfeleinél kizárólag a Würth Zebra termékcsaládjához tartozó szerelősíneket, tetőkampókat, tartókapcsokat és más szerkezetei elemeket használunk – nem véletlenül.

A rendezvények célja, hogy a Würth munkatársai bemutassák a szakmabelieknek a legizgalmasabb újdonságokat és válaszoljanak a kérdésekre. Mindenkit szeretettel várnak, aki használja vagy szívesen kipróbálná a termékeiket. Terítékre kerülnek az autós divízió speciális szerszámai és technológiái, autódiagnosztikai megoldások és fa- és fémmegmunkálás minden mennyiségben.

Ráadásnak pedig mi is ott leszünk: a vállalkozások figyelmét szeretnénk felhívni a napelemes rendszerek előnyeire. A cégek számára egészen más dimenzióban mozog egy napelemes rendszer megtérülése, mint a lakosságnak. Egyrészről a magánszemélyek csak 36,4 vagy a rezsistop határa felett 70,1 forintot fizetnek az áramért, a cégeknek ennek többszörösébe, nettó 135 forintba kerül egy kilowattóra. Másrészről a visszatáplálás és az elszámolási módok változásának a problémája is sokkal kevésbé érinti őket. Hiszen egy vállalkozás a legtöbb áramot munkaidőben fogyasztja, amikor a napelemek termelése is a legmagasabb. Ezért nagyon magas lehet az önfogyasztás, vagyis a közvetlenül a napelemekről elhasznált energia aránya. Ennek a két tényezőnek köszönhetően egy céges napelemes rendszer már 1-2 év alatt megtérülhet, utána pedig hasznot termel a tulajdonosának.

Ha kíváncsi, hogy az ön cégének milyen lehetőségeket kínál egy napelemes rendszer, akkor jöjjön el 2023. szeptember 7-én, csütörtökön a zalaegerszegi Würth Shopba. A Bozsoki út 1/c. szám alatt 7:00-17:00 között várjuk az érdeklődőket! Kérjük, regisztráljon előzetesen a Würth oldalán akár a napelemes téma, akár a cég egyéb termékei iránt érdeklődik!

Ha lemaradna, akkor idén még további három helyszínen lesz közös szakmai napunk a Würthtel:

  • Szeptember 14-én Székesfehérváron
  • Szeptember 21-én Győrben
  • Szeptember 26-án Debrecenben.

Várjuk önöket szeretettel!

Ha napelemes rendszer telepítésében gondolkodik akár saját részre, akár vállalkozásának, kérjen ajánlatot szaktanácsadóinktól! Ha pedig jólértesült szeretne lenni a napelemekkel kapcsolatos újdonságok, érdekességet tekintetében, hallgassa a Világos, mint a Nap! podcast adásait!

Würth szakmai napok napelemekről vállalkozásoknak