Találkozzunk Békéscsabán a Würth szakmai rendezvényén!

Békéscsabán, 2023. június 14-én 9:00 és 17:00 között lehet velünk találkozni a Würth Shop telephelyén, ahol hiteles és naprakész információkkal tudunk szolgálni a napelemes rendszerekről és szakértőink legjobb tudásuk szerint igyekeznek minden felmerülő kérdésre választ adni.

A Körte utca 24. szám alatt a Würth szakmai rendezvényén állunk rendelkezésre minden érdeklődő számára. Beszélgethetünk megtérülési időről, szaldó vagy bruttó elszámolásról, céges napelemes rendszerekről, energiagazdálkodásról és -tárolásról, valamint a felmerülő tévhiteket is eloszlatjuk.

A Würth Szereléstechnika Kft. vezető szállítója és forgalmazója ipari szerszámoknak, rögzítéstechnikai termékeknek, műhelyberendezéseknek, személyi védőfelszereléseknek, és más karbantartási, javítási és üzemeltetési termékeknek. A vállalat széles körű termékpalettát kínál különböző iparágaknak, beleértve a napelemes piacot is. Számos telephellyel és üzleti egységgel vannak jelen országos szinten.  Mi már több, mint 12 éve dolgozunk a Würth napelemes tartószerkezeteivel, amik mindig magas minőséget biztosítanak.

Már egy sikeres szakmai napot magunk mögött tudhatunk, amikor is Miskolcon találkoztunk a napelem iránt érdeklődőkkel és érdekes beszélgetéseket folytattunk a napelemes rendszerekről. Remek hangulatban telt a nap, amelyet fotókkal is dokumentáltunk.

Örömmel jelentjük be, hogy megbízható partnerünk további szakmai eseményeket szervez ősszel, melyeken mi is megtalálhatóak leszünk. Szakértőink minden napelemes kérdésben segítséget nyújtanak és információval tudnak szolgálni az érdeklődők számára.

Várunk mindenkit szeretettel az eseményekre, akkor is, ha már van napelemes rendszere és akkor is, ha még csak foglalkoztatja a gondolat, vagy csak érdeklődik a téma iránt.

Őszi Würth szakmai napok, ahol az Energiatakarék csapata is megtalálható:

Zalaegerszeg 2023.09.07.

Székesfehérvár 2023.09.14.

Győr 2023.09.21.

Debrecen 2023.09.26.