Fehérváron folytatódik országjárásunk a Würthtel

A múlt heti zalaegerszegi szakmai napot követően e hét csütörtökön Székesfehérváron találkozhattok velünk és persze a Würth Magyarország szakembereivel. A szakmai napra rengeteg szereléstechnikai érdekességgel, termékbemutatóval és persze napelemekkel készülünk – elsősorban cégek számra. Nekik ugyanis érdemes elvonatkoztatni a napelemmekkel kapcsolatos negatív hírektől és utánaszámolni a dolgoknak. A vállalkozások áramtarifája jóval magasabb még a nem rezsicsökkentett lakossági árnál is. Ráadásul a céges telephelyen főleg munkaidőben fogyasztják az áramot, amikor a modulok termelése és a legmagasabb. Ezeknek köszönhetően egy céges napelemes beruházás már néhány év alatt megtérül és az elszámolási módok esetleges változása sem befolyásolja érdemben a pénzügyi mutatóit. Ugyanis ha a megtermelt áramot a cég el is fogyasztja azonnal, akkor teljesen mindegy, visszatáplálhatná-e esetleg a hálózatba és mennyiért.

Az érdeklődőket kollégáink és a Würth munkatársai szakmai tippekkel és ingyenes tanácsadással várják 2023. szeptember 14-én, csütörtökön 16:00-20:00 között a székesfehérvári Würth Shopban (Gugásvölgyi út. 2.).

A részvételhez kérjük regisztráljon előzetesen erre a linkre kattintva.

Még két alkalommal találkozhatunk az ősszel:

  • Szeptember 21-én Győrben
  • Szeptember 26-án Debrecenben.

Ha napelemes rendszer telepítésében gondolkodik akár saját részre, akár vállalkozásának, kérjen ajánlatot szaktanácsadóinktól! Ha pedig jólértesült szeretne lenni a napelemekkel kapcsolatos újdonságok, érdekességet tekintetében, hallgassaVilágos, mint a Nap! podcast adásait!

Würth szakmai rendezvény Székesfehérváron.