Regisztrált kivitelezők lettünk a 100%-os napelemes pályázathoz

Közzétette a kiíró a „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázat regisztrált kivitelezőinek listáját, amelyen természetesen ott az Energiatakarék neve is.

Mint bizonyára sokan tudják, ezen pályázat keretében 2,9 millió forintos támogatás nyerhető legfeljebb 5 kW teljesítményű napelemes rendszerre, valamint akár 11,3 millió, ha a napelemek mellett akkumulátorokat telepítünk, hőszivattyús fűtést építünk ki és kicseréljük az épület nyílászáróit.

A pályázatokat decembertől 6-tól lehet beadni. A jelentkezés feltétele azonban, hogy a tervezett munkálatokra előszerződést kell kötni egy előzetesen minősített és regisztrált kivitelező vállalkozással. Az Energiatakarék immár hivatalosan megkapta ezt a minősítést, így a minket választók biztosak lehetnek benne, ha nyernek a pályázaton, egy kiváló minőségű napelemes rendszerrel lesznek gazdagabbak.

Ha többet szeretne megtudni a 100%-os támogatásról, akkor ide kattintson, ha pedig saját napelemes rendszert szeretne, akkor ide.