Postázzuk a szerződéseket pályázatos ügyfeleinknek

Megkezdtük a szerződések és a kapcsolódó dokumentumok postázását azoknak az ügyfeleinknek, akik a „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című kiíráson, közismertebb nevén a 100%-os állami támogatású pályázaton terveznek indulni. A mai napig több mint 160 főnek állítottuk össze a részletes dokumentációt – az általuk kötött előszerződések értéke meghaladja a 360 millió forintot. Emellett folyamatosan készítjük az új ajánlatokat, hiszen az érdeklődők száma változatlanul magas.

A pályázat szabályai szerint a részvételhez mindenképpen előszerződést kell kötni egy regisztrált kivitelezővel. Amennyiben a pályázó elnyeri a támogatást, a szerződés élesedik és indulhat a munka. Az úgynevezett szállítói utófinanszírozásos konstrukció még előnyösebbé teszi a pályázatot az ügyfelek számára. Ennek a lényege, hogy a támogatási összeget ugyan utólag, a beruházás befejezése és átadása után fizetik ki, de közvetlenül a kivitelezőnek. A tulajdonosoknak így nem kell előre meghitelezniük a napelemes rendszer költségét.

Ha többet szeretne megtudni a 100%-os pályázat feltételeiről, ide kattintson. A beadás december 6-án indul a nyugati megyékben, majd a következő három hétben az ország további részeiben. Régiónként három hét áll rendelkezésr, így még nem maradt le semmiről. Ha szeretne saját napelemes rendszert, kérje ajánlatunkat még ma!