Minőségi inverterek egy osztrák családi vállalkozástól

A Fronius az európai napelemes piac fontos szereplője. Egy kis osztrák családi vállalkozásból nőttek nemzetközi nagyvállalattá. Invertereiket nagy számban ajánljuk és telepítjük ügyfeleinknek, mert minőségi, megbízható és jövőbe mutató funkciókkal rendelkező termékeket gyártanak.

A G7 gazdasági hírportál mutatta be nemrég cikkében az osztrák székhelyű Froniust. A világháború után indult osztrák kisvállalkozás a 90-es évek elején merész lépéssel vágott bele az invertergyártásba, hiszen akkoriban a napelemes piac még gyerekcipőben járt. Az első években hetente jó ha egy eszközt el tudtak adni, manapság viszont már évente félmillió darab felett értékesítenek.

Idáig azonban hosszú út vezetett, a napenergetikai üzletáguk éveken keresztül veszteségesen működött. A kitartás, az új fejlesztések és a megújuló energiára való egyre erőteljesebb átállás azonban meghozta az eredményét és az invertergyártás húzóágazattá vált.

A nagyra nőtt cég még mindig családi vállalkozásként működik, jelenleg az alapító Günter Fronius unokája vezeti.

Az Energiatakarék hosszú ideje forgalmazza a Fronius termékeit. Nagyon jó hozzáállású cég, látják és kihasználják a pozitív lehetőségeket. A termékeiket állandóan fejlesztik, amelyek így tényleg minden igényt kielégítenek – ráadásul övék az egyik legjobb szervizháttér az országban. A hibrid inverterük képes több irányban tájolt napelemes rendszerek termelését összehangolni és a megfelelő backup rendszer kiépítése és akkumulátorok használata esetén áramkimaradás esetén is tudja biztosítani otthonunk energiaellátását.

Kattintson ide és tudjon meg többet a Fronius hibrid csúcstechnológiájáról!