Mindenki ingyen napelemet szeretne!

Az elmúlt napokban nagyjából tízszeresére nőtt az Energiatakarékhoz befutó érdeklődések és ajánlatkérések száma. Az ok a szeptember elején meghirdetett új napelemes pályázat, amellyel akár 100%-os vissza nem térítendő támogatást is lehet nyerni napelemes rendszer kiépítésére és ezzel összekapcsolt komplex energetikai átalakításra.

Szaktanácsadóink folyamatosan dolgoznak a hozzánk beérkező megkeresések megválaszolásán és az ajánlatok elkészítésén. Azért, hogy a folyamatot felgyorsítsuk és mindenkinek a lehető leggyorsabban az ingatlanára és az igényeire szabott ajánlatot tudjunk adni, bevezettünk egy új adatbekérő űrlapot.

Aki az elmúlt héten kért ajánlatot tőlünk, mostanra már valószínűleg megkapta a linket, amelyen az ingatlana adottságaival és az eddigi áramfogyasztásával kapcsolatos kérdéseket kell megválaszolnia. Arra kérjük minden leendő ügyfelünket, töltsék ki és küldjék be nekünk ezt az űrlapot, mert így jelentősen megkönnyítik a szaktanácsadóink munkáját és felgyorsítják az ajánlatadást.

Tudjuk, hogy nem csak mi törekszünk a gyorsaságra, az érdeklődők is szeretnék mielőbb a kezükbe kapni az ajánlatot. A pályázatokat ugyan csak november 15-től lehet hivatalosan beadni, de akinek komoly szándékai vannak, addigra minden munkára meg kell találnia a kivitelezőt és előszerződést kötni.

Az Energiatakarék azzal is megkönnyíti a pályázók dolgát, hogy a csak napelemet tervezőknél teljes egészében, a komplex fűtési átalakításra készülőknél pedig a napelemes rész tekintetében átvállalja a pályázati adminisztrációt. Vállaljuk a szükséges dokumentumok beszerzését, feltöltését, az elszámolások elkészítését, vagyis minden bürokratikus teendőt.

Ha további információkra kíváncsi a 100%-os vissza nem térítendő támogatást kínáló napelemes pályázatról, olvassa el a kiírásból készített kivonatunkat, vagy akár a teljes pályázati kiírást.

Amennyiben ön is saját napelemes rendszert szeretne, kérjen ajánlatot most!