Képekben a győri Würth szakmai nap

Győrben folytattuk közös országjárásunkat a Würth Magyarországgal. Ez a cég gyártja a legjobb minőségű napelemes tartószerkezeteket – de természetesen ennél jóval sokoldalúbbak. Autóalkatrészek, építőanyagok, épületgépészeti technológiák és szerszámok is megtalálhatóak többek között a kínálatukban. Országjáró szakmai napjaikon pedig ezeknek egy jó részét ki is lehet próbálni és emellett tanácsot kérni a munkatársaiktól.

Emellett természetesen mi is jelen vagyunk, hiszen a vállalkozások számára a napelem jelenleg egy rendkívül előnyös választás. Elég csak arra gondolni, hogy a cégek a nemcsak a rezsicsökkentett áramárnál, de még a lakossági piaci árnál is jóval többet fizetnek az energiáért, így egy napelemes beruházás megtérülése radikálásan, 1-2 évre rövidül. Emellett a vállalatok számára az is előnyös, hogy az áramfogyasztásuk legnagyobb része napközben, munkaidőben jelentkezik, amikor a napelemmodulok termelése is a csúcson van. Emiatt számukra sokkal kisebb a jelentősége, hogy van-e éppen lehetőség visszatáplálni a felesleget és milyen elszámolási mód mellett, hiszen az áramtermelésük túlnyomó részét azonnal fel is használják.

Legutóbb Győrben jártunk, itt készültek az alábbi képek.

Energiatakarék Würth Szakmai Nap Győrben, 2023 Energiatakarék Würth Szakmai Nap Győrben, 2023

Az őszi országjárásunk szeptember 26-án, jövő kedden fejeződik be Debrecenben. A helyszín a Würth Shop: Debrecen, Postakert u. 3/a. A részvételhez kérjük regisztráljon előzetesen erre a linkre kattintva.

Ha napelemes rendszer telepítésében gondolkodik akár saját részre, akár vállalkozásának, kérjen ajánlatot szaktanácsadóinktól! Ha pedig jólértesült szeretne lenni a napelemekkel kapcsolatos újdonságok, érdekességet tekintetében, hallgassa a Világos, mint a Nap! podcast adásait!