Hiánypótlási szakasz a 100%-os napelemes pályázatban

Elkezdődött a „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című projekt, közismert nevén a 100%-os támogatású napelemes pályázat hiánypótlási szakasza. Ez teljesen megszokott az ilyen eljárások során: az első körben a követelményeknek kisebb-nagyobb hiányosságok miatt nem megfelelő pályázatokat nem minősítik automatikusan érvénytelennek, hanem lehetőséget adnak ezek kiegészítésére.

A napokban mintegy harminc ügyfelünk kapott hiánypótlási kérést, ezeknek az intézése már folyamatban van. A többieket arra kérjük, hogyha beérkezik hozzájuk is ilyen levél a kiírótól, akkor küldjék el nekünk a dokumentumot. Munkatársaink segítenek az értelmezésben és ha tudják, meg is válaszolják a feltett kérdéseket. Ha az önök közreműködésére is szükség van a hiánypótláshoz, akkor részletes és egyértelmű instrukciókat küldünk, milyen dokumentumokat juttassanak el hozzánk.

A hiánypótlások feldolgozását követően, várhatóan néhány héten belül megszületnek az első konkrét döntések is a pályázatokkal kapcsolatban.

Ha ön kimaradt a 100%-os pályázat első üteméből, akkor legközelebb ősszel próbálkozhat vagy addig is igénybe veheti az otthonfelújítási támogatást napelemes rendszere kivitelezéséhez. Kérjen ajánlatot és megkeressük az önnek legideálisabb megoldást!