Hiánycikk lett a LONGi Solar panel

Gyártási és szállítási nehézségek miatt egész Európában hiánycikké váltak a LONGi Solar napelempanelek. A cég gyártmányai Magyarországon is rendkívül keresettek, így a probléma minket is érint. Gyakorlatilag elfogyott a raktárkészletünk a legnépszerűbb, 375 W-os modulból, amelyet előszeretettel választanak az ügyfeleink.

Most azonban rendkívüli módon megnehezedett ennek a típusnak a beszerzése. Az egész napelempanel-piac nehézségekkel kénytelen szembesülni: a koronavírus-járvány miatt visszaeső termelés fokozódó nemzetközi kereslettel és dráguló szállítási költségekkel találkozott. (A helyzetről itt írtunk részletesebben.)

Ennek következtében az importőr leghamarabb május közepén-végén fog tudni szállítani a 375 W-os típusból.

Mivel számos ügyfelünket köti az otthonfelújítási támogatási szerződésben vállalt június 30-i határidő, ezért gondoskodunk a telepítések zavartalanságáról.

Szakértő csapatunkkal gondosan mérlegeltük a piacon elérhető alternatívákat és a választásunk a Trina Solar moduljára esett. Ez a LONGi Solarral teljesítményében, minőségében és esztétikailag is megegyező technológia: 375 W-os, félcellás, fekete keretes modulok.

Az alternatívaként javasolt Trina Solar panelek részletes technológiai adatlapját ide kattintva olvashatja (pdf).

A napokban minden olyan ügyfelünket meg fogunk keresni, aki LONGi Solar modulra szerződött és felajánljuk számára: ugyanolyan áron átválthat Trina Solar panelekre vagy pedig megvárhatja, amíg a LONGi következő szállítmánya beérkezik.