Bemutatjuk munkatársainkat: Tátrai Mónika

Portrésorozatban mutatjuk be cégünk szakértői gárdáját, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb napelemes megoldást nyújtsák ügyfeleink számára. Ismerjék meg, hogy kik a sokszor látott mosolygós arcok a képekről és a kedves hangok a telefon túloldaláról!

Vállalatunk egyik meghatározó személyisége, Tátrai Mónika már több mint öt éve kulcsfontosságú szerepet tölt be cégünk életében.

Mónika okleveles környezetgazdálkodási agrármérnökként végzett és már korábban is a napelemes szektorban dolgozott, ám az élet úgy hozta, hogy egy időre más területen kellett folytatnia karrierjét. Később úgy döntött, visszatérne a napelemes vonalhoz, így egy álláskereső portálon bukkant ránk, 2016 januárjától pedig már a csapatunkban köszönthettük őt.

Kolléganőnkkel a szerződéskötés után találkozhatnak az ügyfelek, ő veszi szárnyai alá az újonnan beérkezett projekteket. A feladatköre egészen az engedélyezéstől a rendszer beüzemelésén át az esetleges garanciális problémákig terjed. Minden mérföldkőnél és fontos momentumnál szükség van a munkájára.

Hogy melyik volt a legemlékezetesebb projektje, azt nem tudná kiemelni, inkább a komoly dokumentációval járó pályázatokat említené meg.

Mónika leggyakrabban kapott kérdései a telepítésre, az energiaszolgáltatói elszámolásra és a rendszer mihamarabbi használatára vonatkoznak, ám ebben a témakörben igazi hozzáértőként tud választ adni, hiszen ő is büszke napelem-tulajdonosnak mondhatja magát 2020 óta.