Az AutóSámán napelemes rendszere

Ezen a héten Bertalan Gábor, ismertebb nevén az AutóSámán volt Kujáni Péter és Ragoncza Ádám vendége a Világos, mint a Nap! podcast stúdiójában. Az autós újságíró, influenszer rendkívül érdekes és izgalmas személyiség. Önerőből, az érdeklődés és a lelkesedés által hajtva képezte magát autós szakértővé. Korrekt és hiteles tartalmaival pedig elnyerte a legnagyobb gyártók és forgalmazók bizalmát. Tesztvideóiban időnként közel százmilliós értékű járműveket mutat be és arra is volt példa, hogy Magyarországról elsőként és egyedüliként próbálhatott ki egy, a médiának nyilvánosan még be sem mutatott Mercedes modellt.

Gábor amellett, hogy autós szakértő, elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem mellett. Ez a tudatos gondolkodás és a mérnöki kíváncsiság vezette el előbb az elektromos autókhoz, majd a napelemekhez. Ma pedig már több napelemes rendszer tulajdonosa. A beszélgetés során kiderült, hogy mekkora egy napelemszerelő súlypontemelkedése, ha megindul felé a házőrző, hogyan néz ki egy telepítés és az adminisztráció ügyfélnézetből és miért érdemes időnként ránézni az applikációban a napelempanelek termelésére?

A legfrissebb adás elérhető a YouTube-on és a szokásos podcast-csatornákon. Ha tetszett, érdemes követni az AutóSámánt is a YouTube-on, a Facebookon vagy a TikTokon!

A podcastok linkjei: