Vágott cellás napelem: ismerje meg az új technológiai innovációt!

Ön is roppant fontosnak tartja a környezetvédelmet, miközben szeretne az egekbe szökő rezsiköltségein is faragni? Van igazán praktikus, ésszerű és persze hatékony megoldás! Forduljon bizalommal cégünkhöz, és csökkentse gyorsan, egyszerűen a rezsiköltségét a LONGi Solar osztott cellás, monokristályos napelemmel! 

A továbbiakban kicsit közelebbről is bemutatjuk a Longi 365W-os osztott cellás napelemes modult és a vágott cellás napelemeket

vágott cellás napelem megjelenése napjainkban igazi újdonságnak számít a korábbi PERC cellás napelemekhez képest. Fontos kiemelni: a vágott cellás modulokban a 60 teljes helyett 120 darab félcella található.

Miért érdemes a vágott cellás napelemek mellett dönteni? Egyrészt jóval hatékonyabban kezelik az árnyékhatást, másrészt pedig kisebb áramerősség keletkezik a vágott cellákban. Utóbbi a gyakorlatban azt is jelenti, hogy kisebb áramerősségnek köszönhetően kevésbé melegszik fel a vágott cella. Ez értelemszerűen hatékonyabb termelést eredményez, így kevesebb lesz a veszteség, kisebb az esélye a hot spotok kialakulásának, a várható élettartam pedig hosszabb lesz.

Döntsön Ön is a vágott cellás napelemek mellett, és élvezze a technológia nyújtotta előnyöket! Válassza Ön is az általunk kínált vágott cellás napelemet, mely

– magasabb hatásfokú, energiasűrűségű és energiahozamú,

– jobban teljesít alacsony fényintenzitás és magas környezeti hőmérséklet mellett,

– kisebb a helyigénye,

– alacsonyabb a tartószerkezeti és villanyszerelési anyagköltsége.

Szeretné függetleníteni otthonát az energiaipari változásoktól? Nyitott a legújabb technológia innovációkra? Itt a lehetőség, ne maradjon le Ön sem! Kérje ingyenes árajánlatunkat és gyarapítsa azok táborát, akik 100%-ban megújuló energiát termelnek a különböző napelemekkel! 

Bővebben olvasna a LONGi Solar napelemek műszaki specifikumairól, további előnyeiről? Ajánlatot kérne? Weboldalunkat böngészve további információkat találhat, kollégáinkkal pedig bátran kapcsolatba léphet megadott elérhetőségeink egyikén! Bizalommal várjuk megkeresését!