Olasz EXE napelemekkel bővül a kínálatunk

Újdonságként az EXE Solar prémium minőségű napelempaneljeit kínáljuk ősztől ügyfeleinknek. Az olaszországi Dél-Tirolban működő cég termékei Európa szinte valamennyi országban elérhetőek. Nem véletlenül. A vállalat hosszú  évekre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezik a napenergia hasznosítása területén. Széles termékválasztékuknak köszönhetően minden megrendelői igényre megtalálják az ideális megoldást.

Az Energiatakarék ügyfeleinek a MARS modellcsalád 380 W-os darabját ajánljuk. Ez egy 120 cellás, monokristályos napelem. Vagyis a felszíni üveglap és a hátlap közötti, magas tisztaságú szilíciumréteg egyetlen hengerelt tömbből áll. A cellák páruzamosan vannak összekapcsolva, ami nagyban megnöveli a hatékonyságot részleges árnyékolás esetén.

A panelek tartós alumínium kerete hosszú élettartamot biztosít. A masszív szerkezetnek és a 3,2 mm vastag védőüvegnek köszönhetően négyzetméterenként több mint fél tonnányi hóterhelést elbír károsodás nélkül.

A gyártó a névleges teljesítmény legalább 85%-ára 25 év garanciát vállal. Stabil hátterű európai cégről lévén szó biztosak lehetünk benne, hogy ezt a vállalását teljesíteni is tudja. A fenntarthatósági szempontokról sem érdemes megfeledkezni: a relatíve közel gyárott panelek jóval kevesebb utaznak ügyfeleink tetőszerkezetéig, mint távol-keleti riválisaik, így kisebb a környezetszennyezés mértéke.

Az EXE Solar MARS paneljeinek részletes műszaki paramétereit ide kattintva tanulmányozhatja.

Ha szeretne saját napelemes rendszert, akár 100%-os állami támogatással, ide kattintson!