Megújult a napelemes pályázati portál

Új, áttekinthetőbb megjelenést kapott a „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című, 100%-os támogatású állami pályázat weboldala.

A napelem.palyazat.gov.hu oldalon immár kereshető és megye, cím, tevékenység alapján is szűrhető adatbázisban böngészhetőek a regisztrált kivitelezők. A szabályok szerint a pályázati indulás feltétele egy előszerződés megkötésea tervezett beruházásra a listán szereplő cégek valamelyikével. A listán természtesen az Energiatakarék SLR Kft. is megtalálható: napelemes rendszerek tervezését, engedélyeztetésés és kivitelezését vállaljuk. Nagyobb, a fűtési rendszer átalakításával járó beruházást tervező ügyfeleinknek pedig tudunk ajánlani megbízható, hőszivattyús épülegépészeti megoldásokra vagy nyílászáró-cserére szakosodott cégeket.

A hivatalos honlap további újdonsága a gyakran ismételt kérdések szekció. Alaposan és részletesen körbejárja a legfontosabb témákat a jogosultságtól az  elvárt műszaki  tartalmon át a pályázat módjáig. Érdemes mindenkinek átolvasnia, aki indulni tervez.

A 100%-os támogatatású napelemes pályázat beadása december 6-án indul a nyugati megyékben, majd a rá következő három héten az ország további régióiban. Ha ön is szeretne saját napelemet, még nem késő belevágni, csak ide kell kattintatnia.