Bemutatjuk munkatársainkat: Varga Máté

Portrésorozatban mutatjuk be cégünk szakértői gárdáját, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb napelemes megoldást nyújtsák ügyfeleink számára. Ismerjék meg, hogy kik a sokszor látott mosolygós arcok a képekről és a kedves hangok a telefon túloldaláról!

Varga Máté néhány évvel ezelőtt került csapatunkba – korábban szintén értékesítéssel foglalkozott –, hogy a napelemes szektorban is szerencsét próbáljon.

Eleinte főállásban dolgozott másutt, eközben részben autodidakta módon, részben segítséggel képezte magát a napelemes rendszerek technológiai és szabályozási kérdéseiről. Végül 2021 januárjában már teljes értékű csapattagunkként köszönthettük őt, mint a közép-magyarországi régióért felelős tanácsadót.

A sok munkának és tanulásnak beérett a gyümölcse, hiszen kollegánk szinte egyből, már 2021 februárjában sikeresen megkötötte első szerződését!

Tapasztalatból mondhatjuk, hogy Máté a napelemes szektorban is teljes mértékben megállja a helyét, melyet mi sem bizonyít jobban, mint első ügyfele mondatai: „Ahhoz képest, hogy nem csinálod olyan régóta, nagyon jól megy, minden zökkenőmentes volt és érthető.”

Ahogy mondani szokták, a jó pap is holtig tanul, ez nála sincsen másképp, így folyamatosan részt vesz a továbbképzéseken, hogy az ügyfeleket a lehető legpontosabban és legmegbízhatóbban tudja informálni és kiszolgálni.