Bemutatjuk munkatársainkat: Varga Gyöngyi

Portrésorozatunkban bemutatjuk cégünk szakértői gárdáját, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsák ügyfeleink számára. Ismerjék meg, hogy kik a sokszor látott mosolygós arcok a képekről és a kedves hangok a telefon túloldaláról!

A kelet-magyarországi régióért felelős tanácsadónk, Varga Gyöngyi 2020 augusztusában csatlakozott csapatunkhoz. Habár műszaki végzettséggel nem rendelkezik, a két év során mégis igazi szakemberré képezte ki magát, köszönhetően szorgalmának, kitartásának, segítőkész kollégáinak és műszaki körökben tevékenykedő családi vállalkozásuknak.
Gyöngyi a rengeteg tanulással, szakmai webinárral és külső-belső képzésekkel a háta mögött az ügyfelektől kapott szakmai kérdéseket is könnyed szerrel abszolválja, így mindig mindenki számára a legjobb megoldásokat tudja kínálni.

Egyik kedvenc projektjeként egy borsodivánkai hibrid rendszer telepítését említette meg, hiszen ügyfelével már a kezdetekben azonnal közös nevezőre jutottak és néhány kérdés megválaszolása után a szerződéskötésre is hamar sor került.
Gyöngyi élete csupa pörgés, hiszen az értékesítői munka mellett édesanya és feleség, főállásban dolgozik és egyetemi tanulmányokat is folytat szakjogász képzésen.