Bemutatjuk munkatársainkat: Tóth Péter

Portrésorozatunkban bemutatjuk cégünk szakértői gárdáját, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsák ügyfeleink számára. Ismerjék meg, hogy kik a sokszor látott mosolygós arcok a képekről és a kedves hangok a telefon túloldaláról!
Tóth Péter, a nyugat-magyarországi régióért felelős tanácsadónk igazi öreg motorosnak mondható az ügyfélkiszolgálás területén, ezt az értékesítés világában szerzett több mint két évtizedes tapasztalata is bizonyítja. Kezdetekben a műszaki vonal felé húzta a szíve – köszönhetően a nagy autószeretetének is – ám később realizálta, hogy az értékesítői munka az, amiben örömét leli.
Ahogy az Energiatakarék számos csapattagja, úgy Péter is szereti a szabadidejét a természetben tölteni, így amikor csak teheti rendszeresen jár kerékpározni és túrázni.
Kollégánk számára fontos szempont, hogy olyan szolgáltatásokat és termékeket képviseljen, melyekkel maximálisan azonosulni tud és nyugodt szívvel reprezentálja az érdeklődők és a megrendelők felé.