Elégedett ügyfeleink: ők már használják az Energiatakarék napelemeit

Az elmúlt közel 10 év során számtalan ügyfelünknek telepítettünk napelemes rendszereket. Az egész ország területén állnak Energiatakarék által telepített rendszerek, amelyek nap mint nap teszik a dolgukat. Ezek közül válogattunk ki néhányat. Ha ön is szeretne szerepelni dicsőségfalunkon, kérjen ajánlatot, és szaktanácsadó kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot!

*****

Ha többet szeretne tudni arról, miért érdemes az Energiatakarékot választani, olvassa el beszámolóinkat, amelyet elégedett ügyfeleinktől kaptunk és nézze meg megvalósult projektjeink közül néhányat!

Beszámolók ügyfeleinktől

Tamás például érti a dolgát, és a legjobbat akarta. Ez a projekt bonyolultabb volt egy átlag napelem telepítésnél, de nagyon élveztük, hogy ennyire átgondolt tervek megvalósításához járulhattunk hozzá. Hőszivattyú, elektromos autó, stb.

>>Esettanulmány ügyfelünkkel: „projektvezetőként dolgozom, de nem találkoztam még ennyire sima projekttel”

Zsuzsi pedig pontos számokat és várható megtérülési időt is küldött örömében, amikor meglátta, mennyi a villanyszámlája az első év "napelemes" után. Naponta figyeli a statisztikát, mivel jó érzés nyomon követni a termelést.

>> “Minden flottul ment”: elégedett ügyfelünk levele

A Győr-Moson-Sopron megyei Rábapordányi Mezőgazdasági Zrt. környezettudatossági és takarékossági megfontolásokból váltott napelemre. A 379 kW teljesítményű, 13 inverterből álló rendszer panelei több épület tetejéra van szétszórva. Az összetett megoldás a telepítés óta megbízhatóan, üzemzavar nélkül működik.

>>Esettanulmány ügyfelünkkel: „minden precízen, korrektül zajlott”

Gábor balatonszemesi nyaralójában minden árammal működik: a fűtés, a szellőztetés, az okosotthon-technológiák a távvezérelt redőnyöktől a beengedőrendszerig. Ráadásul villanyautót is használ és tölt. Mindehhez egy 14 kW-os napelemrendszer biztosítja az energiát.

>>Esettanulmány ügyfelünkkel: „A környezettudatosság volt a legfontosabb érv”

A Saabokra specializálódott budapesti Sziki Car szerelőműhely anyagi és környezetvédelmi megfontolásokból váltott napelemre. A 33,3 kW-os rendszer a szervizben használt berendezések mellett a tervezett villanyfűtés áramigényét is ki fogja szolgálni. Gördülékeny együttműködés, minőségi anyaghasználat, tíz éven belüli megtérülés - Szikszai István ügyvezető tényleg csak jót tud mondani.

>>Esettanulmány ügyfelünkkel: „Csak jót tudok mondani”

A Zsákai Fehértó Kft. Hajdú-Bihar megyei baromfikeltető telephelyén a használt villamos berendezések folyamatosan magas áramigénye jelentett kihívást. Ezért a megengedett legnagyobb kapacitású háztartási méretű napelemes kiserőművet telepítettük. A munka maximális gondosságot igényelt, hogy a keltető működésében semmilyen zavar ne keletkezzen.

>>Esettanulmány ügyfelünkkel: „Ügyfélorientált hozzáállás, professzionális kivitelezés”

Megvalósult napelemes projektjeink