Elégedett ügyfeleink: ők már használják az Energiatakarék napelemeit

Az elmúlt közel 10 év során számtalan ügyfelünknek telepítettünk napelemes rendszereket. Az egész ország területén állnak Energiatakarék által telepített rendszerek, amelyek nap mint nap teszik a dolgukat. Ezek közül válogattunk ki néhányat. Ha ön is szeretne szerepelni dicsőségfalunkon, kérjen ajánlatot, és szaktanácsadó kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot!

*****

Ha többet szeretne tudni arról, miért érdemes az Energiatakarékot választani, olvassa el beszámolóinkat, amelyet elégedett ügyfeleinktől kaptunk és nézze meg megvalósult projektjeink közül néhányat!

Beszámolók ügyfeleinktől

Tamás például érti a dolgát, és a legjobbat akarta. Ez a projekt bonyolultabb volt egy átlag napelem telepítésnél, de nagyon élveztük, hogy ennyire átgondolt tervek megvalósításához járulhattunk hozzá. Hőszivattyú, elektromos autó, stb.

>>Esettanulmány ügyfelünkkel: „projektvezetőként dolgozom, de nem találkoztam még ennyire sima projekttel”

Zsuzsi pedig pontos számokat és várható megtérülési időt is küldött örömében, amikor meglátta, mennyi a villanyszámlája az első év "napelemes" után. Naponta figyeli a statisztikát, mivel jó érzés nyomon követni a termelést.

>> “Minden flottul ment”: elégedett ügyfelünk levele

Megvalósult napelemes projektjeink