Napelem rendszerek telepítése az egész országban akár 30 év garanciával

Teljes körű ügyintézéssel könnyítjük meg ügyfeleink dolgát: ingyenesen megtervezzük az Ön igényeire szabott napelemes rendszert, amelyet gyorsan és precízen telepítünk.

Komplex tervezéssel segítjük, hogy – minden szükséges információ birtokában – felelős döntést hozhasson Napelem beruházása során. Az igények felmérésétől, a napelemes rendszer ingyenes tervezésén, engedélyezésén át a napelemek telepítéséig és üzembe helyezéséig mindent ellátunk egy kézben.

>>Kérje ingyenes tanácsadásunkat!

A világ vezető napelemgyártóival dolgozunk

Akár 30 év garanciát is vállalunk

A világ vezető napelemgyártóival dolgozunk és több mint 10 éve foglalkozunk napelemekkel, így Ön biztos lehet a magas minőségben. Biztosak vagyunk magunkban és termékeinkben, ezért bátran vállalunk akár 30 év teljesítménygaranciát is!


Több mint 10 év tapasztalat

Több mint 10 év a megújuló energiák hasznosítása és finanszírozása terén szerzett tapasztalattal a hátunk mögött talán nem szerénytelenség kijelenteni, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk.

Napelem telepítés területi korlát nélkül: egész országban dolgozunk

Szakértőink az egész országban dolgoznak, így az ország bármelyik településéről kereshet minket. Szakértőink személyre szabottan, az Ön egyedi igényekre szabva tervezik meg háztartása számára a napelemes rendszert. Segítünk Önnek az egész folyamatban, a napelem pályázatban is.

Pályázzon napelem állami támogatásra!

Jó helyen jár az Energiatakarknál, ha Ön

 • érdeklődik a 3+3 milliós állami otthonfelújítási támogatás iránt;
 • a közeljövőben tervezi napelemes rendszer telepítését;
 • tudni szeretné, milyen költségekkel kell kalkulálnia egy komoly rendszer esetén.

Kérjen ajánlatot szaktanácsadóinktól, akik egy egyszerű árkalkulátoron túl több év tapasztalatát is adják önnek az egész országban.

Ingyenes napelem tanácsadás, 10 év szakértelem

Kérje ajánlatunkat, és ingyenes tanácsadásunk keretében közösen meghatározzuk a napelem telepítéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

 • az alapok: otthonának elhelyezkedése, valamint jelenlegi fogyasztása;
 • mennyi idő alatt termeli ki az ön napelemes rendszere a befektetett pénzt;
 • megmondjuk, mennyit kell a Energiatakaréknak fizetnie: mennyibe kerül a napelem és a telepítés;
 • megmondjuk, mennyit kell a szolgáltató felé fizetnie: mi nem hallgatjuk el, hogy a telepítésen túl is felmerülnek arányaiban kisebb, de észrevehető járulékos költségek;
 • tájékoztatjuk az állami támogatások aktuálisan elérhető részleteivel kapcsolatban;
 • minden kérdésére válaszolunk, és mi magunk is kérdezünk, hogy ön biztosan a legjobbat kapja: mi nem pusztán napelemet adunk el, hanem szolgáltatást, így ön nem csalódhat.

Miért az Energiatakarék?

 • Mert országos szaktanácsadói hálózatunk személyre szabottan tudja a leghatékonyabb megoldást nyújtani önnek.
 • Évtizedes tapasztalattal bírunk a megújuló energiaforrások piacán: tudjuk, mire érdemes mozdulni, és mire nem.
 • Hivatásunk a zöld energia: ez nem költséges passzió, ez befektetés, ami egyre rövidebb idő alatt térül meg.
 • Nem pusztán eladni akarunk, hanem a legjobbat akarjuk önnek. Azt akarjuk, hogy megérje napelemes rendszert telepíteni.
 • Velünk tudni fogja, hogy mi a következő lépés, így rövidebb és hatékonyabb a folyamat, vagyis hamarabb kezdheti el működtetni házi erőművét
 • Ingyenesen megtervezzük a rendszerét, mert hiszünk abban, hogy ha megtapasztalja az Energiatakarékkal közös munkát, később is minket választ majd.

Energiatakarék csapata 10 éve foglalkozik napelemekkelKérje ingyenes napelem tanácsadásunkat!

Ingyenes tanácsadásunkon szakértőink elmondják, hogyan tud leghatékonyabban napelemes rendszert telepíttetni, akár vissza nem térítendő támogatással is!