Karácsonyi szüneten az Energiatakarék

Az elmúlt hetek megfeszített munkája után rövid pihenőre vonulunk: január 3-ig telefonon és emailen nem leszünk elérhetőek. A központnak címzett levelekre és ajánlatkérésekre is ezt követően fogunk reagálni.

A „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című felhívás, közkeletűbb nevén a 100%-os támogatású napelemes pályázat kapcsán összeállított pályázati dokumentációkat folyamatosan töltjük fel a pályázati rendszerbe. Valamennyi, eddig ajánlatot kérő és az előszerződést elfogadó ügyfelünk számára garantáljuk, hogy határidőn belül a pályázata be fog érkezni.

A kiíró a mai napon három héttel meghosszabbította a beadási határidőket. Így az első, nyugat-magyarországi térség számára december vége helyett január 16-a 18:00-ig lesz lehetőség a dokumentumokat feltölteni, a teljes első ütem pedig február 6-án zárul Budapesttel és Pest megyével. Az új, a 100%-os pályázaton indulni kívánó ügyfelekkel már úgy fogunk tudni szerződni, ha ők maguk vállalják a pályázati dokumentáció feltöltését. Természetesen a szükséges dokumentumokat mi ugyanúgy ingyenesen előkészítjük, ahogy eddig is tettük.
A részletekkel kapcsolatban keressék szaktanácsadóinkat – január 3-a után.