Decemberre tolódik a napelemes pályázat beadása

A hivatalos tájékoztató oldalon megjelent legfrissebb információk szerint az eredetileg tervezett november 15-ével szemben, csak december 6-án kezdődik meg a „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázatok beadása.

A lehetőség ügyfeleink körében is nagyon népszerű. Nem véletlenül: a nyertesek adott esetben önerő nélkül, 100%-os támogatásból építhetnek ki napelemes rendszert, akár akkumulátorokkal, elektromos fűtéssel és nyílászáró-cserével kombinálva.

A beadás november 15-én hat nyugati megyében indult volna (Fejér, Győr-Moson-Sopron, KomáromEsztergom, Vas, Veszprém és Zala), amelyeket hetenként követnének az ország további területei. Arról egyelőre nincsen pontosabb információ, hogy az ütemezés is módosulni fog, vagy csak az időzítés tolódik el három héttel.

Amint kiderülnek további részletek, beszámolunk róluk.

Ha ön is szeretne saját napelemes rendszert – akár a pályázat keretében, akár attól függetlenül – kérjen ajánlatot szaktanácsadóinktól ide kattintva!