Bemutatjuk munkatársainkat: Salamon Rajmund

Portrésorozatunkban bemutatjuk cégünk szakértői gárdáját, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsák ügyfeleink számára. Ismerjék meg, hogy kik a sokszor látott mosolygós arcok a képekről és a kedves hangok a telefon túloldaláról!

A természet iránt elkötelezett kollegánk, Salamon Rajmund már 2020 nyara óta oszlopos tagja csapatunknak. A választása és a belépése hozzánk nem is volt kérdéses, hiszen nézeteink és értékeink már a kezdetektől fogva 100%-ban egyeztek. Egyformán elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránt és meggyőződésünk, hogy a napelemes rendszerek terjedése közelebb visz ehhez mindannyuinkat.

Rajmund a közép-magyarországi régiókért felelős szaktanácsadónk, értékesítési képességeit a 20 év kereskedelemben eltöltött tapasztalat segíti. Munkához való hozzáállását, szorgalmát és kitartását egyik kedvenc sportjának, a futásnak is köszönheti, és ha teheti, rendszeresen jár mozogni, főleg a szabad ég alatt.

Az Energiatakaréknál nem telnek unalmasan a napok, ahogy ezt kollegánk 100%-os támogatással kapcsolatos projektjei is megerősítik, ugyanis 85 vár jelenleg elbírálásra. Főállása mellett dolgozó értékesítőnk számára nincs megállás, továbbra is gőzerővel menedzseli a régiójában előforduló projektjeit.