Bemutatjuk munkatársainkat: Kujáni Péter

Portrésorozatunkban bemutatjuk cégünk szakértői gárdáját, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsák ügyfeleink számára. Ismerjék meg, hogy kik a sokszor látott mosolygós arcok a képekről és a kedves hangok a telefon túloldaláról!

Kujáni Péter cégünk értékesítési vezetője és immáron az egyik tulajdonosunk is.
Amikor Péter 2020-ban csatlakozott a céghez, olyan volt, mintha egy régi barát tért volna vissza köreinkbe, hiszen korábban sokáig dolgozott az építőiparban és ennek köszönhetően az Energiatakarékkal való szakmai kapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza.
Értékesítési vezetőként tanácsadóinkat látja el szakmai információkkal és jó gyakorlatokkal, de a rendszeres továbbképzéseket is ő menedzseli. Munkája igen sokrétű, hiszen az ajánlatadó szoftverünk folyamatos fejlesztésében is részt vesz, igazodva a piaci igényekhez.
Persze nem csak a képzéseket és a tervezési feladatokat bonyolítja le, hanem számos sikeres kivitelezési munka koordinálását is a háta mögött tudhatja.
Az egyik legemlékezetesebb projektje egy fővárosi gyógyszertár harmadik emeleti lapos tetejére és falára telepített napelemes rendszer volt. A feladat pikantériája, hogy a műszaki és esztétikai igényeket többféle tartószerkezeti megoldással együtt 3D tervezéssel kellett egyeztetni a megrendelővel, a gyártókkal, statikusokkal és a telepítőcsapat szakembereivel is.
A projekt végül sikerként könyvelhető el, hiszen a rendszer azóta is a kalkuláltnál jobb termelést produkál.