Rólunk

Kik vagyunk?

Ha Ön is úgy érzi, hogy felelősséggel tartozik a környezetéért, ha gyermekei számára tisztább, egészségesebb jövőt szeretne biztosítani, ha hisz abban, hogy a megújuló energiákkal ez hosszútávon fenntartható és szeretne még biztos jövedelmet is szerezni, akkor Ön úgy gondolkodik, mint mi.

Lesz közös témánk.

 

Mit nyújtunk?

Szeretné csökkenteni kiadásait? Stabil jövedelmet szeretne hosszú távon? Elege van az alacsony banki kamatokból, a kockázatos befektetésekből? Korszerűsítené otthonát? A megújuló/napenergia hasznosításával most mindez akár egyszerre lehetséges.

Mi nem eszközöket adunk el, hanem a megoldást.
 

Miért az Energiatakarék?

Több mint 10 év a megújuló energiák hasznosítása és finanszírozása terén szerzett tapasztalattal a hátunk mögött talán nem szerénytelenség kijelenteni, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk.
Ha a tengeren túl minden 3. percben áttér valaki egy tisztább, olcsóbb energiaforrásra, miért ne tehetnénk ugyanezt idehaza?

Szolgáltatásainkat és eszközeinket úgy kombináltuk, hogy a lehető legszélesebb kör
megtalálja számítását a zöldáram termelésben napelemek segítségével.

 

NaWaRo Kft.

Szabadság tér 1.
H-2100 Gödöllő
adószám: 13755700-2-13
cégjegyzékszám: 13-09-136497

 

Szerzőink

Dima Bea

A Károli Gáspár Református Egyetem jogi karán folytatom tanulmányaim. E mellett számos helyen megfordultam, ismertem meg számomra új területeket a munka világában. Így kerültem kapcsolatba a megújuló energiával, a napelemes rendszerekkel, melynek keretében a gördülékeny ügyintézés elősegítése a feladatom. Nagy örömömre szolgál, hogy egy olyan ügyért kelek fel reggelente, és dolgozom ami nem csak ügyfeleink, de környezetünk javát is szolgálja.


Guba Péter

Számomra nagyon fontos a környezettudatosság, ezért is áll közel hozzám a megújuló energiaforrás. Az ügyfeleket mindig kiemelt partnerként kezelem, teljes körű tájékoztatást szeretnék nyújtani az első lépésektől a megvalósításig. A napfény meghatározó eleme nemcsak a munkámnak, hanem az életemnek is. Szívesen töltöm az időt a szabadban kirándulással, kerékpározással, futással. Nyitott vagyok számomra még ismeretlen országok, kultúrák és emberek megismerésére. A tudományos témák mellett szeretek művészeti alkotásokban is elmerülni, legyen az egy festmény, fénykép, film vagy kortárs tánc.


Molnár-Kovács Andrea

Már középiskolás éveim alatt tudtam, hogy olyan munkát szeretnék majd egyszer, ahol az emberek iránti nyitottságom és a jogi érdeklődésem találkozhat. 20 éve dolgozom „emberközeli” pozíciókban, 13. éve vagyok HR szakértő. Számomra az a legnagyobb siker, ha bizalmi légkört tudok kialakítani az interjúkon vagy a munkamegbeszéléseken. Mind a munkámban, mind a magánéletemben keresem a hatékony, környezettudatos megoldásokat, ezért különös öröm számomra, hogy az Energiatakarék csapatának részese lehetek.


Ragoncza Ádám

Kis koromban LEGO-ból építettem autókat. Aztán később folytattam kerékpárok építésével. A jogosítvány megszerzése után autókat kezdtem építeni. Műszaki tanulmányaim elvégzését követően a szakmai tudásomat építgettem, építgetem. Most pedig az Energiatakarék szakértői csapatával munkálkodunk, hogy minél szélesebb körű megoldást tudjunk nyújtani annak, aki spórolni szeretne az energiaköltségén.


Tátrai Mónika

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán Okleveles környezetgazdálkodási agrármérnökként végzett minőségügyi szakirányon. Közreműködök a cégstratégia kialakításában, a projektek pénzügyi tervezésében, nyomon követésében és elszámolásában. Szervezem a szakmai kiállításokon való részvételt és az egyes tájékoztató programokat. Feladatom továbbá a reklámozási és PR-tevékenység tervezése, szervezése és koordinálása.


Tiszavölgyi Péter

Végzettségemhez és a szívemhez is közel áll a napelemek világa, emiatt feltett szándékom, hogy a leendő ügyfeleimnek megfelelő tájékoztatást és problémamentes ügyintézést biztosítsak. Az életemet igyekszem egészségesen és aktívan élni. Legfőbb szabadidős tevékenységeim közé sorolnám a futást és a modellezést.

Kapcsolat

Energiatakarék, 2015 NaWaRo Kft.

irodánk címe
2100 Gödöllő, Szabadság tér 1.

Telefon +36 28 55 49 19
Fax +36 28 55 49 19
Mobil +36 20 993 3303
Email info@energiatakarek.hu
Web www.energiatakarek.hu

Telefon: +36 28 55 49 19
Mobil: +36 20 993 3303
E-mail: info@energiatakarek.hu
Elérhetőségek