Napelem mint befektetés

Napelem

Takarékoskodni szeretne? Függetlenítené magát az energiaipari változásoktól?
Egy jó befektetést keres? Óvná a környezetét?

Bármi legyen is a célja, mi végigkísérjük az első ötlettől kezdve
a gondtalan zöldáram termelésig mindössze 5 lépésben.

 

1. Ingyenes konzultáció

Minden napelemes projekt első lépése egy gyors egyeztetés, hogy megbizonyosodjunk, a napenergia hasznosítása valóban lehetséges-e az Ön esetében? Tanácsadója egyezteti Önnel a fogyasztási adatait, és műholdképek segítségével azonosítja az épületének tetejét. Egy ingyenes, személyre szabott ajánlattal bemutatjuk, hogyan alakulnak a beruházási költségek és mennyi pénzt kereshet az elkövetkező 25 évben.


2. Szerződéskötés

Az ajánlat elfogadását követően az együttműködés feltételeit szerződésben rögzítjük. A szerződés érthetően és részletesen tartalmazza a beruházás feltételeit és lépéseit, így Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy mi
a következő lépés.


3. Tervezés, engedélyezés

Projektvezetője felkeresi Önt az otthonában, hogy pontosan felmérje a tető felületét és pontosítsa az Ön igényeit. Ezt követően két szálon futnak tovább az események. Megkezdődik az Ön igényeinek megfelelő rendszer tervezése és engedélyeztetése a szolgáltatónál, valamint a finanszírozás jóváhagyása.


4. Egynapos telepítés

Ha az áramszolgáltató jóváhagyta a terveket és a finanszírozás is rendben van, megkezdődik a telepítés, mely mindössze 1 napot vesz igénybe.


5. Bekapcsolás

A telepítést követően az áramszolgáltató lecseréli a régi óráját digitális ad-vesz mérőre és megkezdődhet a gondtalan zöldáram termelés. Önnek már csak az a dolga, hogy élvezze a napsütést.


Érdekli, hogy mennyibe kerül mindez?

 

Kapcsolat

Energiatakarék, 2015 NaWaRo Kft.

irodánk címe
2100 Gödöllő, Szabadság tér 1.

Telefon +36 28 55 49 19
Fax +36 28 55 49 19
Mobil +36 20 993 3303
Email info@energiatakarek.hu
Web www.energiatakarek.hu

Telefon: +36 28 55 49 19
Mobil: +36 20 993 3303
E-mail: info@energiatakarek.hu
Elérhetőségek