Vágott cellás napelem: ismerje meg az új technológiai innovációt!

2020-05-21

Ön is roppant fontosnak tartja a környezetvédelmet, miközben szeretne az egekbe szökő rezsiköltségein is faragni? Van igazán praktikus, ésszerű és persze hatékony megoldás! Forduljon bizalommal cégünkhöz, és csökkentse gyorsan, egyszerűen a rezsiköltségét a LONGi Solar osztott cellás, monokristályos napelemmel! 

A továbbiakban kicsit közelebbről is bemutatjuk a Longi 365W-os osztott cellás napelemes modult és a vágott cellás napelemeket

vágott cellás napelem megjelenése napjainkban igazi újdonságnak számít a korábbi PERC cellás napelemekhez képest. Fontos kiemelni: a vágott cellás modulokban a 60 teljes helyett 120 darab félcella található.

Miért érdemes a vágott cellás napelemek mellett dönteni? Egyrészt jóval hatékonyabban kezelik az árnyékhatást, másrészt pedig kisebb áramerősség keletkezik a vágott cellákban. Utóbbi a gyakorlatban azt is jelenti, hogy kisebb áramerősségnek köszönhetően kevésbé melegszik fel a vágott cella. Ez értelemszerűen hatékonyabb termelést eredményez, így kevesebb lesz a veszteség, kisebb az esélye a hot spotok kialakulásának, a várható élettartam pedig hosszabb lesz.

Döntsön Ön is a vágott cellás napelemek mellett, és élvezze a technológia nyújtotta előnyöket! Válassza Ön is az általunk kínált vágott cellás napelemet, mely

– magasabb hatásfokú, energiasűrűségű és energiahozamú,

– jobban teljesít alacsony fényintenzitás és magas környezeti hőmérséklet mellett,

– kisebb a helyigénye,

– alacsonyabb a tartószerkezeti és villanyszerelési anyagköltsége.

Szeretné függetleníteni otthonát az energiaipari változásoktól? Nyitott a legújabb technológia innovációkra? Itt a lehetőség, ne maradjon le Ön sem! Kérje ingyenes árajánlatunkat és gyarapítsa azok táborát, akik 100%-ban megújuló energiát termelnek a különböző napelemekkel! 

Bővebben olvasna a LONGi Solar napelemek műszaki specifikumairól, további előnyeiről? Ajánlatot kérne? Weboldalunkat böngészve további információkat találhat, kollégáinkkal pedig bátran kapcsolatba léphet megadott elérhetőségeink egyikén! Bizalommal várjuk megkeresését! 

 

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

Kapcsolat

Energiatakarék, 2015 NaWaRo Kft.

irodánk címe
2100 Gödöllő, Szabadság tér 1.

Telefon +36 28 55 49 19
Fax +36 28 55 49 19
Mobil +36 20 993 3303
Email info@energiatakarek.hu
Web www.energiatakarek.hu

Telefon: +36 28 55 49 19
Mobil: +36 20 993 3303
E-mail: info@energiatakarek.hu
Elérhetőségek