Az MFB lakossági hitel még mindig elérhető a Pest megyei régión kívül!

2020-02-26

Manapság egyre több ember számára fontos a könnyedén fenntartható, energiahatékony otthon megteremtése. Ezzel kapcsolatban a legnagyobb érdeklődést egyértelműen a napelemek váltják ki: sokan szeretnének áttérni ezekre a rendszerekre, hiszen éves szinten jelentős összegeket lehet megspórolni segítségükkel. Az átépítéseknél, a napelemek beszerzésekor jelentős kiadásokkal kell számolni, ez az összeg pedig nem mindenkinek áll azonnal a rendelkezésére. Ilyen esetben elkezdődik a kutatás, hogy hogyan is juthatnának hozzá ahhoz az összeghez, ami fedezni tudná a napelem rendszerek telepítésével kapcsolatos költségeket. Szerencsére mostanság e téren több opció is elérhető, például az MFB lakossági energiahatékonysági hitelprogram.

Az MFB lakossági energiahatékonysági hitelprogram óriási segítséget nyújt többek között azok számára is, akik szeretnének áttérni a napelemes rendszerekre. A jó hír, hogy ez a lehetőség, ami októberben indult, most is elérhető a Pest megyeri régión kívül, mert még mindig rendelkezésre áll forrás, így nincs akadálya a jelentkezésnek. Az MFB hitel célja, hogy az embereknek ne kelljen kompromisszumot kötniük otthonukban az elavult, sokszor drága gáz- vagy elektromos rendszerekkel. Ez az opció órási népszerűségnek örvend, egyre többen veszik igénybe, hiszen ez az egyik legkönnyebb formája annak, hogy hozzájussanak ahhoz az összeghez az emberek, ami fedezi a kiadásokat. Az MFB hitel magánszemélyeken kívül társasházak és lakásszövetkezetek számára is elérhető, ennek köszönhetően a Pest megyei régión kívül található lakások is korszerűsíthetők. Ezzel a lehetőséggel több élhetőbb, könnyebben fenntartható ingatlant kínálhat az adott létesítményen belül, így például a családok számára lehet vonzóbbá tenni társasházi lakásokat.

Az MFB lakossági energiahatékonysági hitelprogram közelebb viszi Önt a környezettudatosabb, költséghatékonyabb mindennapokhoz! Ha rendelkezésre áll az összeg, keressen bennünket a napelem telepítéshez! Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

Kapcsolat

Energiatakarék, 2015 NaWaRo Kft.

irodánk címe
2100 Gödöllő, Szabadság tér 1.

Telefon +36 28 55 49 19
Fax +36 28 55 49 19
Mobil +36 20 993 3303
Email info@energiatakarek.hu
Web www.energiatakarek.hu

Telefon: +36 28 55 49 19
Mobil: +36 20 993 3303
E-mail: info@energiatakarek.hu
Elérhetőségek