A Kisfaludy pályázatról röviden

2020-06-19

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. közösen pályázatot hirdettek, melynek célja a magyarországi szálláshelyek szolgáltatási színvonalának emelése, az üzemeltetési hatékonyságának javítását szolgáló fejlesztések megvalósítása, a vendégek és a vendégéjszakák számának növelése, a folyamatos, éves működés biztosítása, illetve a munkahelyek teremtése és a meglévő munkaerő megtartása. A Kisfaludy pályázat keretösszege 60 milliárd Ft. 

Kisfaludy pályázatra azok a szálláshelyek pályázhatnak, amik maximum kapacitása 8 szoba és 16 férőhely, valamint rendelkeznek szálláshelykezelő szoftverrel. Elszámolható költségként tervezhető számos építési költség is, mint belsőépítészeti, felújítási, átalakítási, építési munkálatok, tematikus szolgáltatásfejlesztési tevékenységhez kapcsolódó átalakítási, felújítási, építési költségek, a szálláshely használatához közvetlenül kapcsolódó, telekhatáron belüli infrastrukturális fejlesztések kialakításának építési költsége, az akadálymentesítés költsége, valamint a fejlesztéssel érintett épületek energiahatékony működését javító megújuló energia rendszerek telepítése is. A Kisfaludy pályázatot elnyerő szálláshelyeknek kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a szálláshelyszolgáltatási tevékenységet és a pályázat keretében létrehozott fejlesztéseket, beszerzett eszközöket fenntartja legalább a projekt teljes lezárását követően számított harmadik év végéig. 

Kisfaludy pályázatra az elektronikus pályázati adatlap beadásával lehet jelentkezni, majd legfeljebb 5 napon belül a mellékletek együttes, postai úton történő benyújtása szükséges. A támogatási döntésről a pályázó legfeljebb 60 napon belül értesítést kap. A Kisfaludy pályázatra a  támogatási igény magyar nyelven, 2020.június 4. napjától 2020. július 15. napjáig nyújtható be az NTAK rendszeren keresztül, míg a mellékleteket kizárólag postai úton lehet eljuttatni a Támogató részére, a pályázati adatlap benyújtását követő 5 napon belül, zárt csomagolásban.

Amennyiben kérdése van, illetve szeretné kihasználni a Kisfaludy pályázat nyújtotta lehetőséget, és napelemekkel szerelné fel szálláshelyét, keressen minket bizalommal még ma! 

 

Kapcsolat

Energiatakarék, 2015 NaWaRo Kft.

irodánk címe
2100 Gödöllő, Szabadság tér 1.

Telefon +36 28 55 49 19
Fax +36 28 55 49 19
Mobil +36 20 993 3303
Email info@energiatakarek.hu
Web www.energiatakarek.hu

Telefon: +36 28 55 49 19
Mobil: +36 20 993 3303
E-mail: info@energiatakarek.hu
Elérhetőségek